Lifestyle

Plak een pleister voor Emma ziekenhuis!

Heb je de rood met blauw en gele pleisters al gespot op Girlscene en bij BN'ers? Vandaag mogen we je uitleggen waarom je Bekende Nederlanders ziet lopen met deze speciale pleister die Piet Paris ontwierp. Door de Emma pleister te kopen steun je het Emma Kinderziekenhuis AMC waardoor zij betere medische zorg kunnen verlenen en het verblijf voor zieke kinderen zo aangenaam mogelijk maken. 


Girlscene steunt hiermee Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC en brengt de stichting onder de aandacht! Emma Kinderziekenhuis wil hét kinderziekenhuis van de toekomst worden. Daarbij hoort de beste medische zorg, ontwikkeling van het kind en het creëren van een geschikte omgeving voor het kind én familie bij. Het verblijf van zieke kinderen in het kinderziekenhuis moet zo aangenaam mogelijk zijn, zodat zij even vergeten dat ze een ziekte hebben. 

Wat wil het ziekenhuis? Zij willen dat kinderen de kans krijgen op een zo normaal mogelijk leven en gewoon kunnen opgroeien. Om dat te bereiken hebben ze hulp nodig. Een van de manieren om het Emma Kinderziekenhuis te steunen is door donaties en sponsorlopen. En nu dus ook door de Emma pleister.


Emma pleisters

Jij kunt je steentje bijdragen door de speciale Emma pleisters te kopen. De Emma pleister is niet zomaar een pleister… Het is een pleister ontworpen door Piet Paris! Laat Piet Paris net de favoriete mode-illustrator van Girlscene's Danique zijn :-). 

Je draagt op die manier niet alleen financieel bij aan het ziekenhuis. Door het te dragen laat je zien dat je het Emma Kinderziekenhuis AMC steunt. Iedereen ziet dat je helpt om het Emma ziekenhuis beter te maken. 


Hilmar Mulder van Grazia steunt het Emma ziekenhuis
 

Sophia Tienstra van Beauty and the

 


Fashionchick

 


Bastiaan van Schaik
 

Sylvana Simons

 


Steun het Emma kinderziekenhuis door een pakje pleisters te kopen vanaf 25 november. Het bedraagt € 3,49 en daarvan gaat € 2,00 naar Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC. Onder andere te koop bij Albert Heijn, Gamma, Marqt, Prenatal, DEEN en Accessorize.

Was het voor jou een grote vraag waarom Girlscene de foto op Facebook zette en wat de pleisters betekenen? 

Must reads 👀