News

The Sexiest Man Alive 2013 is…

Liam Hemsworth, Harry Styles, Robert Pattinson… Oh wat zijn er veel heerlijke mannen in Hollywood waar we bij weg kunnen zwijmelen. Het tijdschrift People Magazine roept elk jaar één man uit die volgens hen het allerknapst is. Vorig jaar ging Channing Tatum er met de felbegeerde titel vandoor, maar wie mag zich de Sexiest Man Alive van 2013 noemen?! Lees snel verder. 

And The Sexiest Man Alive of 2013 is…….

Adam Levine!


Bron

Move over, Channing! De hunk van dit jaar is toch echt Adam Levine. De 34-jarige hottie heeft een druk jaar achter de rug. Hij deed een tour met Maroon 5, zat in de jury van de Amerikaanse 'The Voice' en hij is ook nog bezig met acteren. Nu staat Adam op de cover van People Magazine als sexiest man. George Clooney, Johnny Depp en Ryan Reynolds gingen hem al voor. 

Zijn wij verbaasd dat Adam Levine tot Sexiest Man Alive is gedoopt? Zeker niet! 
– Hij heeft stijl: skinny jeans, coole T-shirts en eyecatching schoenen… Adam zorgt er altijd voor dat hij er goed uitziet.
– Hij is stoer: zijn vele tattoos sieren hem. 
– Hij houdt van honden: Adam heeft een golden retriever met de naam Frankie.
– Hij is getalenteerd: zingen, acteren, jureren… Adam kan bijna alles!
– Hij heeft een hot body: naar eigen zeggen heeft hij dat te danken aan yoga.
– Hij is gevoelig: in People Magazine geeft Adam toe dat hij huilt bij films.  

Maar wat vindt sexy Adam Levine zelf van zijn nieuwe titel? ''Als een muzikant hoop je dat je Grammy's mee naar huis mag nemen, ik had nooit gedacht dat ik deze titel ook zou kunnen krijgen. Toen ik het hoorde was ik vooral verbaasd, ik dacht dat ze een grapje maakten. Maar ze maakten geen grapje, dus dat was cool.''' 

Helaas voor alle meiden die een enorme crush op hem hebben; Adam is al bezet. Hij is dit jaar op zijn knieën gegaan voor Victoria Secret model Behati Prinsloo, nadat hij in een interview had gezegd dat hij niet in het huwelijk geloofde. ''Lange tijd heb ik gedacht dat het huwelijk niks voor mij was, maar ik bleek er toch klaar voor te zijn. Zo simpel is het.'' 


Bron: reporters

Vind jij het terecht dat Adam Levine de Sexiest Man Alive van 2013 is? Wie is voor jou de Sexiest Man van dit jaar? 

Bron: people, usatoday

Must reads 👀