News

Batkid saves the day!

Miles was achttien maanden toen er bij hem leukemie werd vastgesteld. Miles is inmiddels vijf jaar oud en heeft de afgelopen drieënhalf jaar keihard tegen de ziekte gestredenn, op dit moment is hij herstellende. Miles had één grote droom, hij wilde de wereld redden net zoals Batman. Stichting Make a Wish maakte Miles droom waar, afgelopen week was hij een dag lang Batkid en heel San Francisco en zelfs President Obama had de ogen gericht op de vijfjarige Miles.

Een dag lang vocht Miles als Batkid tegen misdaad in San Francisco, samen met volwassen Batman redde Batkid meerdere situaties. Duizenden vrijwilligers van Make a Wish hadden San Francisco omgetoverd tot Gotham City, uit de Batman films. 

Batkid redde een vrouw in nood, hij versloeg meerdere vijanden en bevrijdde zelfs de mascotte van het American Football Team van San Francisco The Giants. Ondertussen werd Batkid aangemoedigd door een enthousiaste menigte en kreeg hij zelfs een aanmoediging van President Obama himself!

Aan het eind van de dag ontving Miles de sleutel van de stad San Francisco als blijk van waardering van de burgemeester. 

Bekijk hieronder de video van Miles als Batkid. Let op… tissues en waterproofmascara zijn geen overbodige luxe!

Raken jullie ook zo ontroerd bij het zien en horen van dit soort verhalen?