Beauty

Clarisonic Mia 2 nu ook verkrijgbaar in roze & paars

Girlscene is gek op de luxe reinigingsborstel van Clarisonic! En omdat wij zo fan zijn van Clarisonic brengt het merk nu speciaal voor ons een borstel op de markt in een Girlscene kleur. Lief he? Oké, goed… Dat is niet helemaal waar, maar het is wel een leuke gedachte. 😉 Clarisonic breidt de collectie van Mia 2 nu uit met drie kleuren: lavendel, peony en roze. 

Heb je de review over de Clarisonic Mia 2 al gelezen op Girlscene? Ik – Renée – ben fan en gebruik de Clarisonic nog steeds elke avond. De Clarisonic die ik gebruikte is clean wit, maar er komen nu leuke girly kleuren in de collectie!

Peony

Peony is een fel roze kleur die goed bij Girlscene past. Danique gaat 'm natuurlijk uittesten! 


Pink

Voor wie de fel roze te fel is… Deze licht roze is ook niet verkeerd.


Lavender

Of kies voor lavendel als roze niet zo jouw ding is.

Wat is de Clarisonic precies?
Daar heb ik uitgebreid over geschreven in dit artikel. Maar hier is een korte samenvatting:

Waarom is Clarisonic anders en uniek? Dat ligt aan het borsteltje. De borstel zelf draait niet rond, maar maakt 300 oscillerende bewegingen per seconde (!). Een oscillerende beweging is een heen-en-weergaande microbeweging die je met het blote oog niet ziet. Door die beweging reinigt de Clarisonic als geen ander, zonder de elasticiteit van de huid aan te tasten. Clarisonic is dus niet schadelijk voor de huid.

Iedereen kan Clarisonic gebruiken. Dat mag je natuurlijk wel verwachten voor de prijs die je ervoor betaalt! Het verschil zit in de borstel. Er zijn vier verschillende borstelkoppen op de markt, zelfs voor de extreem gevoelige huid. Ook meiden (en jongens!) met een gevoelige huid of grove poriën kunnen een aparte borstelkop kopen. De Clarisonic Mia zelf komt met een borstel voor de normale huid.

Clarisonic is geen goedkoop merk. Ik ben zelf benieuwd naar de beloftes van deze prijzige musthave. Clarisonic beweert dat het een instrument is dat de conditie van de huid verbetert. Het verwijdert namelijk zes keer meer onzuiverheden dan wanneer je reinigt met je handen én het verfijnt poriën. Na twee weken is je teint helderder en worden crèmes en andere huidproducten beter opgenomen in de huid. De beloftes op een rijtje:
– perfect gereinigde huid in 1 minuut
– zichtbaar mooiere huid
– huid neemt werkzame bestanddelen van huidverzorgingsproducten beter op

Wat vind jij van de nieuwe Clarisonic kleuren? Heb jij het al getest?

Must reads 👀