News

She does it again: Miley naakt in videoclip

Als iemand weet hoe ze in de spotlights moet komen, dan is het Miley Cyrus wel. Als ze geen berucht optreden geeft (afgelopen zondag stak ze nog een jointje op tijdens de EMA's), dan verschijnt ze wel naakt in een videoclip. And she does it again! In de clip voor het nummer 'Real and True' laat ze weinig aan de verbeelding over… 


Bron

Ms. Cyrus domineert de laatste maanden het nieuws. De videoclip voor 'Wrecking Ball' is inmiddels een fenomeen geworden, er zijn talloze parodieën op het naakt-op-een-sloopkogel-stukje, en ook in haar nieuwe clip houdt de zangeres haar kleding niet aan. 

De nieuwe clip hoort bij het nummer 'Real and True' waarin Miley samenwerkt met Future. Het liedje is dan ook een single op het nieuwe album van de rapper.

De video vertelt het verhaal van twee mannelijke astronauten (Mr. Hudson en Future) die een vrouwelijke astronaut (Miley) vinden en haar weer tot leven brengen. En Miley als astronaut betekent blijkbaar dat de zangeres geen kleding aan heeft, maar enkel gehuld is in zilverkleurige glitterspray. Haar borsten zijn duidelijk te zien en dat zorgt wederom voor behoorlijk wat ophef in de media. De videoclip is al beoordeeld als 'explicit'. 

Future, Miley Cyrus – Real and True ft. Mr Hudson

Kan Miley nog iets anders dan shockeren? Jazeker! Onlangs was zij te gast bij BBC Radio 1 waar ze 'Summertime Sadness' van Lana del Rey coverde. Wauw, hier laat ze weer horen dat ze fan-tas-tisch kan zingen! 

Miley Cyrus – Summertime Sadness

Watch on YouTube

Wat vind jij van naakte Miley in 'Real and True'? Vind jij dit ook schokkend? En wat vind je van Miley's optreden met 'Summertime Sadness'? 

Must reads 👀