Fashion

Interessante H&M x guest designer feitjes

H&M's items gaan als warme broodjes over de toonbank en elk jaar staat een grote designer te trappelen om betaalbare kleding voor H&M te ontwerpen. Dit jaar heeft Isabel Marant een collectie ontworpen en we kunnen niet wachten tot het in de winkel ligt! Zou het net zo goed verkopen als voorgaande collecties? Wist je bijvoorbeeld dat Roberto Cavalli's collectie zo populair was dat het voor vijf keer de originele prijs werd verkocht op eBay? En dat Karl Lagerfeld's kleding in de grote steden binnen één uur was uitverkocht? Meer interessante H&M designer feitjes lees je hier! 

We looove H&M! We scoren er de hipste items én het merk geeft ons elk jaar de kans om een designer piece in onze garderobe te hebben zonder dat het ons een rib uit het lijf kost. De collectie van Isabel Marant is nu al veelbesproken, ook al ligt het nog niet in de winkel! Maar morgen dagen is het zover… Lig jij al voor de deur? 😉 

Om dat te vieren heeft Stylight een infographic gemaakt met interessante feitjes over de top designers die een collectie voor H&M hebben ontworpen. Kijk je mee? 

De H&M designer collecties inforgraphic
Infographic door STYLIGHT.nl

Welk feitje vind jij het opmerkelijkst?