Lifestyle

10x knappe jongens op YouTube #5

YouTube staat vol met knappe mannen en Girlscene krijgt er geen genoeg van. Dit is alweer de vijfde editie en ook deze keer staan er weer tien (buitenlandse) jongens klaar om met jou kennis te maken. Er zitten wat fitte mannen tussen met een fitness kanaal, maar ook grappige dudes en muzikanten. Voor ieder wat wils! Staat jouw favoriet er tussen?

JeromeFitness
Laten we eens beginnen binnen onze eigen landsgrenzen met JeromeFitness. Fitness guru én winnaar van YouTube Next Up (in 2012). 

Watch on YouTube

 

DaveyWaveyFitness
Davey Wavey is niet hetero, maar wel fijn om naar te kijken. Hij heeft onder andere een fitness kanaal op YouTube en hij maakt veel video's waarbij je traint voor een six pack.

Watch on YouTube

 

Philip Fusco
Als model houdt Philip zich bezig met gezond leven en sporten. Zijn tips en motivatie deelt hij op YouTube.

Watch on YouTube

 

Peter Hollens
Peter maakt muziek door zijn stem en mond te gebruiken. Hij zingt regelmatig samen met een andere YouTuber en in de volgende video is dat Tyler Ward.

Watch on YouTube

 

Tanner Patrick
Hij begon met zijn video's halverwege 2011. Een van zijn populairste video is Payphone van Maroon 5 die ruim 5 miljoen keer bekeken is.

Watch on YouTube

 

Janoskians
Veel meiden zijn van van de Janoskians, de jongens uit Melbourne. Hun video's worden goed bekeken en Girlscene's favoriet is de volgende video:

Watch on YouTube

 

YoMuscleBoii
Deze YouTuber maakt mensen graag aan het lachen. Het beste? De video's zijn erg herkenbaar.

Watch on YouTube

 

JRMun0z
Jorge is een vriend van YoMuscleBoii en maakt net als hem komedie video's. Hij denkt ook te weten wat meiden doen in hun vrije tijd:

Watch on YouTube

 

TravieBASED
TravieBASED heeft inmiddels al 140 video's gemaakt en bijna een half miljoen abonnees op zijn kanaal. Hij is soms een beetje grof, maar zoals hij zelf beweert zegt hij gewoon wat anderen denken. 

Watch on YouTube

 

JayFluent
De laatste man in het rijtje is Jay. Als je wilt weten welke leugens mannen vrouwen vertellen, moet je deze video bekijken. 

Watch on YouTube

 

Wie is jouw favoriet van dit lijstje?

Must reads 👀