Beauty

De hot-knot? Zo maak je het!

Stel: je gaat naar een feestje en je wil er speciaal uitzien. Outfit: check, make-up: check, haar: uhhhh… Wat moet je nu weer met je lokken doen?! Laat dat maar aan kapper van de sterren Mika van Leeuwen over. Hij stylet het haar van Zimra Geurts voordat zij naar een verlovingsfeestje gaat. Mika laat aan jullie zien hoe hij de hot-knot bij Zimra maakt. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder. 

In 'Cut by Mika' maakt Mika elke keer een speciaal, mooi en makkelijk kapsel bij een andere BN'er. Deze keer helpt hij Zimra Geurts met haar hairdo voor een verlovingsfeestje. Mika bedacht dat een hot-knot hier wel geschikt voor zou zijn. In deze aflevering kun je zien hoe hij dat doet en ondertussen hebben ze ook nog leuke en grappige gesprekken. 

Je kent Zimra vast wel als deelnemer van Expeditie Robinson. Verder is ze verslaggeefster voor GeenStijl, fotomodel, Playmate en ze deed mee aan het vijfde seizoen van Sterren Dansen op het IJs. 

Wil je nog meer inspiratie voor andere kapsels? Bekijk dan de voorgaande afleveringen van 'Cut by Mika'

Bekijk de aflevering hieronder: 

Bekijk hieronder hoe je de hot-knot stap voor stap kunt maken: 

Meer 'Cut by Mika'? Kijk dan even op de website van Net5. Het programma wordt iedere vrijdagochtend en -middag uitgezonden om 7.15 uur en 14.25 uur.

Like de Facebookpagina van Kis Kappers, onder iedere 100 nieuwe likers verloten zij een haarverzorgingspakket.

Wat vind jij van de hot-knot?