Fashion

Primark Report: Girlscene lezeres wint €250 shoptegoed!

Hoe cool is het als je €250 wint die je vervolgens mag uitgeven bij Primark? Het is een droom die uitkwam voor Girlscene lezeres Jessica! Ze won een private shopping sessie met Girlscene hoofdredactrice Danique en gaf vervolgens 271 euro in korte tijd uit samen met haar beste vriendin. De reden van deze te gekke winactie? De opening van de nieuwste Primark van Nederland: Primark Zoetermeer.


Winnares Jessica, vriendin Melissa en Danique (midden) shopten tot ze erbij neervielen in Primark Zoetermeer


Jessica: Met een glimlach je mail openen. Al vanaf het moment dat de tittel van het mailtje zichtbaar was tot nu blijf ik met een glimlach rondlopen. Een prijs winnen is natuurlijk altijd leuk, maar als je krijgt te horen dat je €250 wint om te mogen gaan shoppen, bij de Primark, is dat natuurlijk alleen maar leuker! Vanaf het Zuiden is een tripje naar de Primark namelijk nog best een leuk dagje weg! Girlscene maakte niet alleen mij blij met deze prijs, maar ook een van mijn allerliefste vriendinnetjes Melissa. Nadat ik heel enthousiast een printscreen in de groepsapp gooide kreeg ik van haar een heel blij berichtje “SUPER LEUK JESS”. En wat is er nou leuker dan samen met je vriendinnetje een dagje erop uit te gaan en gratis te gaan shoppen?


Woensdag om half 5 ging de wekker. Als Limburger moet je er soms veel voor overhebben om een dagje naar het noorden te gaan. Maar met een blij ochtendhumeurtje begon de reis. De nèt gemiste trein maakte de glimlach er niet minder op. Om half 9 kwamen we aan op Station West in Zoetermeer. Na even de stad te hebben verkend en een warme chocomelk bij La Plaza was een welkom van Danique dan ook meer dan welkom! De cadeaubonnen, in een super leuk tasje, werden overhandigd en de shoptrip kon beginnen. Het moment dat wij er net waren hing nog alles ontzettend recht waardoor het bijna zonde was om alle spulletjes in het mandje te gooien. Maar wat een heerlijk gevoel is dat, alles wat leuk is gewoon op een stapeltje gooien! Blouses, jurkjes, broeken, truitjes, volgens mij hebben we elk onderdeel van begin tot eind doorzocht. Met tips van Danique en Melissa was mijn mandje dan ook hartstikke snel vol!


De eerste passessie, die tevens verassend genoeg ook de laatste was, was een groot feest. We hadden het geluk dat we niet in de rij hoefden te wachten, en met meer dan 15 kledingstukken de paskamer naar binnen mochten. Anders hadden we vaak naar binnen en buiten moeten lopen ben ik bang! Van alle kleding die we hadden maakten we twee stapels: wat we wel wilden hebben en wat we aan ons voorbij lieten gaan. Die laatste stapel bestond uit 4 kledingstukken. De stapel die wel wél wilden hebben was 7 keer zo groot. Na het afrekenen, waar we dankzij een lieve medewerkster ook niet voor in de rij hoefde te gaan staan, hadden we dan ook 4 tassen vol met hele leuke spulletjes en kon de reis naar Limburg weer beginnen. (Al waren we helaas nog iets te enthousiast aan het nabespreken in de bus waardoor we opeens in Delft zaten in plaats van het station die we wel moesten hebben…) 


Laat het passen beginnen!


Girlscene bedankt! Jullie hebben twee vriendinnen ontzettend blij gemaakt!

Baal je dat jij deze winactie niet gewonnen hebt? Geen probleem! Girlscene geeft namelijk nog eens in totaal € 750 weg om de opening van Primark Eindhoven te vieren. Lees voor meer informatie dit artikel