Fashion

Sylvie Meis opent sexy Hunkemöller store in Amsterdam

Er is bijna geen meisje dat geen bh van Hunkemöller in de kast heeft liggen. Het merk heeft betaalbare én fashionable bh's, die je borsten ook nog de steun geven die ze nodig hebben. Gisteren opende er een nieuwe Hunkemöller store in de Leidsestraat in Amsterdam. Deze store is extra bijzonder, er worden namelijk alleen de meest sexy producten uit de Hunkemöller collectie verkocht. Niemand minder dan muze Sylvie Meis was bij de opening. 

Lingerieliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de nieuwe winkel in de Leidsestraat in Amsterdam. Shoppen in deze store is namelijk een speciale beleving. Waarom? Kroonluchters, luxe paskamers en alleen de meest sexy lingerie. Deze speciale, sexy store moest natuurlijk gepast geopend worden. Niemand minder dan muze Sylvie Meis was aanwezig om de nieuwe winkel te bewonderen. Girlscene was ook bij de opening! 

De winkel ziet er anders uit dan normaal. De store op de Leidsestraat nam een 'mansion' als uitgangspunt. Dat is alleen al te zien aan de entree, wauw wat een welkom. In de etalage kun je aan de hand van videoschermen de laatste campagnes zien. Maar het gaat natuurlijk om de producten: alleen de meest sexy (en over het algemeen wat duurdere) lingerie wordt verkocht. Het leuke is dat er ook beautyproducten worden verkocht. 

Passen is in deze winkel, in tegenstelling tot in de meeste winkels, juist fijn. Er is een speciale paskamerbel zodat je hulp kunt inschakelen als je er niet zeker van bent of je bh wel goed zit. Het personeel in de winkel kan namelijk professioneel je maten opnemen (wist je dat meer dan de helft van de vrouwen de verkeerde maat draagt?) en je helpen om de best passende bh uit de collectie te vinden. Ook hoef je niet awkward en ijskoud door de winkel te lopen als je een item wil omwisselen, in elke paskamer hangt namelijk een kimono. 

Bekijk de foto's van de nieuwe store & opening hieronder: 

Sexy Hunkemöller store
Leidsestraat 89-91 Amsterdam

Ga jij een bezoekje brengen aan de nieuwe Hunkemöller winkel?