News

Jennifer Lawrence knipt haren kort

Een aantal maanden geleden knipte Jennifer Lawrence haar lange lokken al in een sexy lange boblijn, maar deze week ging Jennifer voor iets extremers. De Hunger Games actrice liet haar haren in een korte pixie cut knippen. Wowwwww, die hadden we niet aan zien komen…


Bron beeld: Instagram

Dit was J-Law's kapsel eind april, toen ze haar lokken vlak voor een awardshow afknipte en ging voor een sexy bob. Wij waren direct fan en moesten onszelf heel erg inhouden om niet direct naar de kapper te rennen en onze haren ook af te knippen J-Law-style. 

Dat gevoel van naar de kapper willen rennen is niet het geval met Jennifer's nieuwe pixie cut. We moeten er eh… een beetje aan wennen..

Bron beeld: Twitter

Tadaaaa…… hier is Jennifer's nieuwe kapsel…

Ze debuteerde haar kapsel tijdens een vragenronde op twitter van de 'Hunger Games'-fandag.  Jennifer vertelt dat dit korte kapsel gewoon nodig was. Voor The Hunger Games moet Jennifer haar blonde haren donkerbruin verven en dat eiste zijn tol, haar haar zag er gewoon erg ongezond uit, vandaar dat ze het afgeknipt heeft.

Volgens US Weekly zal Jennifer tijdens de opnames van de derde en vierde Hunger Games film een pruik dragen.

Bekijk hieronder een video met een interview met The Hunger Games cast waarin Jennifer haar nieuwe kapsel heeft.

Wat vinden jullie van Jennifer's nieuwe korte coupe? Moet je er net als wij nog een beetje aan wennen, of ren je gelijk met de foto naar de dichtsbijzijnde kapsalon om je eigen haar ook de nieuwe 'J-Law' te geven..