Beauty

Unboxing de Beautybox

Eind oktober lag er weer een Beautybox op de Girlscene deurmat. Deze keer zitten de favoriete wondermiddeltjes van het Beautybox team in de box. Ze testten alles en alleen de beste producten selecteerden zij voor de Beautbox van deze maand. Deze producten zorgen voor de perfecte basis, of het nu gaat om huid, haren of nagels. Benieuwd wat er deze maand in de Beautybox zit? Kijk dan verder. 


De inhoud bestaande uit arganolie, BB cream, concealer, detox drink en nagelverzorging. 


Amiset 2B detox (100 ml) – Gezonde voeding is de eerste stap naar een mooie huid, maar als je een beetje hulp nodig hebt is daar Amiset 2B detox. Het toverdrankje steunt de reinigende werking van de lever. Meng iedere ochtend twee dopjes van dit drankje met water.

Full size € 5,99 – 100 ml


Arganic cosmetische arganolie (20 ml)– Arganbomen vind je alleen in het zuidwesten van Marokko, waardoor het een kostbare olie is. De cosmetische arganolie voedt en herstelt de droge huid, maar werkt ook verzorgend voor haar en nagel. Breng de olie aan en laat het intrekken.

Full size € 23,50 – 50 ml


Skin79 BB cream – Wie op zoek is naar de echte Aziatische BB creams moet zeker deze samples van Skin79 proberen. De BB cream geeft een goede dekking, sluit de poriën niet af, camoufleert oneffenheden en vermindert rimpels. 

Full size € 18,79 – 40 ml


Trind Nail Repair Natural (9 ml) – Last van zwakke en breekbare nagels? Probeer dan een nagelverharder, zoals de Nail Repair Natural van het Nederlandse merk Trind. Lak iedere dag een laagje van de nailstrengthener op je nagels. 

Full size € 14,99 – 9 ml


Miners Complete Base Concealer in medium – Verberg onzuiverheden, rode plekjes en donkere kringen met deze concealer. De verpakking is handzaam en ideaal voor in je tas waardoor je ook onderweg een touch up kunt doen.

Full size € 4,95 – 50 ml

Ben jij al geabonneerd op de Beautybox? Welke producten vind jij het leukste deze maand?