News

Miley Cyrus tatoeëert portret oma op haar arm

Miley Cyrus deelde gisteren haar nieuwste tatoeage met de wereld. Het is de twintigste tattoo voor de twintigjarige Miley Cyrus en die twintigste tattoo is niet de kleinste uit haar verzameling. De tattoo neemt namelijk een groot gedeelte van haar onderarm in beslag. Het is dan ook niet zomaar een tatoeage, het is een plaatje van haar geliefde 'Mammie' oftewel; oma.

Het plaatje van haar oma (duidelijk in jongere jaren) werd gezet door tattoo artist Kat von D. Kat zette eerder al tattoos bij Miley, onder andere van een slagtand en een anatomische tekening van het hart gemaakt door Leonardo Da Vinci in de 15e eeuw. 


Bron beeld: Instagram KatVonD


Bron beeld: Instagram Miley Cyrus

Miley debuteerde de tattoo gistermiddag op twitterde, ze liet het resultaat van het plaatje zien en schreef 'Because I am her favorite and she is mine'. Wie de jonge vrouw op het plaatje was wisten we toen nog niet precies. Maar toen er even later een foto op twitter verscheen van Miley met haar oma met het onderschrift 'Happy Birthday Mammie' werd ineens heel veel duidelijk wie de jonge vrouw op het plaatje is.


Bron beeld: Instagram Miley Cyrus

Wat vind jij van de nieuwste tatoeage van Miley Cyrus? Zou jij ooit het hoofd van een familielid (of goede vriend of vriendin) op je lichaam laten tatoeëren? En zo ja, van wie zou dat plaatje dan zijn? Of heb jij zoiets van, ik kan de mensen die ik liefheb ook wel op een andere manier bij me dragen, daar heb ik geen tattoo voor nodig?