Lifestyle

It’s here: One Direction’s videoclip ‘Story of My Life’

Op de redactie hebben we het nieuwste nummer 'Story of My Life' al op repeat staan, dus we konden niet wachten op de bijbehorende videoclip. And now it's here! Als je het nummer al kent, dan weet je dat deze single anders is dan we van de heren gewend zijn. Met 'Story of My Life' proberen ze de gevoelige snaar te raken en wij moeten toegeven dat het met de videoclip aardig is gelukt… Wil jij deze speciale clip zien? Lees dan snel verder. 


Bron: reporters 

One Direction noemt dit hun beste single ooit… 'Story of My Life' is namelijk heel bijzonder voor de jongens. De heren vertellen in het liedje over belangrijke momenten in hun leven. Je kunt merken dat ze een nieuwe weg proberen in te slaan. De toon van het nummer is volwassener en hun stemmen zijn zwaarder. 

Bij zo'n gevoelig nummer hoort natuurlijk ook een bijzondere videoclip. Deze keer halen de hotties geen kattenkwaad uit, maar laten ze een andere kant van henzelf zien. Aan de hand van een zaal vol persoonlijke foto's laten ze belangrijke gebeurtenissen uit hun leven zien. One Direction geeft ons eigenlijk een kijkje in hun leven! Zo zien we Zayn die zijn kleine zusje knuffelt, Niall die naar zijn oude speelgoed kijkt en Louis die zijn opa en oma herinnert. 

De videoclip is ook deze keer weer een gigantische hit. Na vijf uur was hij al bijna 3 miljoen keer bekeken! 

Bekijk hieronder de videoclip van 'Story of My Life': 

Wat vind jij van de videoclip van 'Story of My Life'? Vind je het leuk dat ze ons meenemen in hun leven? En wat vind je van het nummer?