Fashion

Pandora Essence collectie

Onlangs was Girlscene hoofdredactrice Danique aanwezig bij de presentatie van de Pandora Essence collectie. Een bijzondere collectie met charms die een betekenis hebben. Wie op zoek is naar een speciaal cadeau voor een bijzonder moment in het leven, zit in ieder geval goed bij de Essence collectie van Pandora. Benieuwd naar de 24 bedels? Kijk dan verder.

Elke bedel in de Essence collectie van Pandora heeft een speciale betekenis. Denk aan joy, happiness, health, faith, peace, courage en positivity. Daarom is het een bijzonder cadeau voor iemand waar je veel van houdt. Bijvoorbeeld je moeder die ziek is geweest (health en courage) of je vrolijke vriendin (joy en happiness). Zoek je iets voor je zus die altijd voor je klaar staat? Dan passen loyalty en trust waarschijnlijk bij haar. In totaal zijn er 24 verschillende charms, waardoor elke persoonlijkheid een charm vindt die bij haar past.

Je kunt kiezen uit
Passion, freedom, hope, happiness, confidence en faith
Health, peace, compassion, trust, stability en energy
Love, courage, wisdom, welness, prosperity en loyalty
Positivity, balance, respect, joy, honesty en strength

Natuurlijk kun je ook een bedel kiezen die goed bij jouw stijl en smaak past. Het voordeel is dat deze bedel ook nog eens een mooie betekenis heeft! Hierdoor is je gepersonaliseerde armband nog specialer. Pandora heeft de bedels een verhaal gegeven en een model. Denk hierbij niet aan modellen die je op de catwalk ziet of op de covers van Vogue verschijnen. Nee… Echte mensen, zoals entrepreneurs, yoga lerararessen en onderzoekers. 


Danique stelde haar eigen armband samen met twee persoonlijke charms: joy en happiness. Ze draagt een nieuwe Pandora armband die ervoor zorgt dat de bedels op hun plek blijven en niet los aan de armband hangen. Ideaal.


De armbanden van onder andere Danique, Tess van Fashionscene en Negin Mirsalehi. 

Wat vind jij van de nieuwe Pandora bedels?