Fashion

Shopping: Ear Jewelry

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: alles over ear jewelry!

Je oren omtoveren tot kunstwerkjes met allerlei leuke ear jewelry is een grote trend op dit moment. Van echte piercings tot earpieces en van cuffs tot chains. Anno 2013 is het helemaal hot. Ook Fashionscene is fan en daarom zetten wij deze week de leukste ear jewelry voor je op een rijtje!


Altijd al een piercing willen hebben, maar durf je of wil je geen echt gaatje prikken? Dan is een cuff de oplossing. Deze schuif je gemakkelijk in je oor omdat er een kleine opening aan de binnenkant zit. Het ziet er heel gaaf uit en je hebt ze in allerlei verschillende soorten en maten. Ook hebben sommigen er een leuk hangertje aan hangen in bijvoorbeeld de vorm van een veertje of mini skull! Ook heb je cuff’s die verbonden zijn met een echte oorbel door middel van een chain/kettinkje.


bron


bron


ASOS / River Island / H&M / Mango

Als je wel van opvallen en shinen houdt, ga dan voor een edgy earpiece. Afgelopen seizoen was de variant met veel diamanten heel hot en ook dit seizoen spotten we hem nog veel bij bloggers als The Blonde Salad en Tuula Vintage. Maar ook earpieces met studs zijn in trek en dan vooral bij Fashionscene’s editor in chief Tess.


bron


bron


bron


ASOS / Nelly / ASOS

Voor een grungy look moet je bij het merk Rodarte zijn. Zij lieten tijdens hun catwalkshow earpieces in de vorm van draken en slangen zien. Daarmee kreeg zelfs model Karlie Kloss een grungy look!


Rodarte


ASOS / Nelly

Ook handig! Een earpiece met een soort haak (klinkt eng, is het niet) die je zo achter je oor hangt. Veel varianten hebben daar veren aan hangen of verschillende bedeltjes. Making a statement is gegarandeerd! Er zijn ook varianten van deze oorbel, waarbij er ook nog een klipje naar je haar gaat. Ziet er heel cool uit, maar of het ook praktisch is?


bron


bron


River Island

Je kunt natuurlijk ook voor the real deal gaan: echte piercings. Hier moet je wel goed over denken voordat je het echt doet, maar meerdere gaatjes in je oren kan super cool staan. Helemaal als je verschillende soorten knopjes draagt zoals de meisjes op de onderstaande foto’s. In de piercingwereld heb je verschillende soorten en elk knopje/plekje heeft een eigen naam zoals de Helix, de Tragus en de Daith.


bron


bron


H&M / H&M

Welke sieraden vind jij het leukste?