Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. En wij zetten elke week verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Miranda Kerr

Miranda is op stap met haar ex en zoontje Flynn. Laatst schreef Girlscene dat Miranda Kerr en Orlando Bloom uit elkaar gaan en al snel werden de twee weer samen gespot. Het topmodel ziet er fashionable uit met een grijze jas en leren mouwen, een strakke broek en stoere laarsjes. Om haar arm bungelt een classy Louis Vuitton tas.

Candice Swanepoel

Victoria Secret Angel Candice is in Sao Paulo voor Fashion Week. Ondanks dat ze off duty is draagt ze hakken, een kimonojurk en een rode Prada tas. Op haar neus staat een Ray Ban zonnebril en om haar taille bond ze een lakleren riem.

Blake Lively

Blake – vrouw van Ryan Reynolds – Lively heeft geen stylist nodig met haar goede gevoel voor mode. Ze draagt een pied de poule skinny, puntige loafers in lakleer en een grofgebreide trui. Haar grijze Chanel tas maakt haar outfit compleet samen met de bling cat eye zonnebril. 

Alessandra Ambrosio

Wie rockt de look is niet compleet zonder de Braziliaanse Alessandra Ambrosio. Haar casual outfit wordt spicy met haar Chanel tas en stoere schoenen die ze combineert met een distressed jeans. Verder draagt ze een basic top, hoed en military stijl jasje terwijl ze pompoenen koopt. 

Jennifer Garner

Jennifer werkt even niet als actrice en spendeert tijd met haar kinderen Violet en Seraphina. Haar croco tas draagt Jennifer met een groene broek, bruine brogues zonder veters en een zwarte top. Om haar nek hangt een fijne ketting.

Gwen Stefani

Gwen mag dan wel zwanger zijn, haar peep toe laarzen laat ze echt niet in de kast staan. Haar lippen, die altijd rood zijn, vallen het meeste op. Gwen draagt een simpele jeans, grafische top en een furry jas naar een diner met haar gezin.

Lindsay Lohan

Lindsay is back in business en vertrekt clean naar een afspraak. Haar favoriete Starbucks drankje heeft ze in haar handen en haar business oufit bestaat uit kniehoge laarzen, een zwarte, strakke broek en basic witte (crop) top. 

Rachel Zoe

Stylist Rachel Zoe is lekker met haar zoon Skyler in het park. Rachel draagt een donkere outfit die bestaat uit een oversized zwarte top, flared jeans en plateau schoenen. Het gouden frame van haar zonnebril matcht met haar ketting en Hermès armband. 

Rosie Huntington Whiteley

Zelfs een dokterbezoek is een reden om hooggehakt de deur uit te gaan. Rosie is in Beverly Hills en draagt een grijze outfit. Haar franje laarzen matchen goed met haar doorschijnende jurk en designer tas, die een zebraprint voering heeft.

Kylie Jenner

Kylie is weer op pad met rapper Lil Twist en ze ziet er stoer uit. Beanie op, chelsea boots aan, Balenciaga tas om de arm en een blouse om haar heupen geknoopt. Haar zonnebril is opvallend en blijkbaar is ze gek op green tea. 

Wie rockt de look?

Must reads 👀