Lifestyle

10x knappe jongens op YouTube #4

Het is weer tijd voor een nieuwe 'knappe jongens op YouTube'! Dankzij jullie hulp staan er weer tien hete mannen klaar om aan jullie voorgesteld te worden. 10x knappe jongens op YouTube #3 was een muzikale editie met zangers en muzikanten, maar deze keer is het een mix van verschillende types. Ben je er klaar voor? Kijk dan verder.

Charlie Puth
Ok, toch een muzikaal begin. Charlie is een singer/songwriter/producer en plaatst zijn muzikale video's op YouTube. Hij is bovendien erg goed in het zingen van nummers die origineel door vrouwen zijn gezongen.

Watch on YouTube

 

WhatJeremy
Jeremy praat over dingen die hij belangrijk vindt, zoals stomme dingen die jongens doen en hoe je de middelbare school overleeft. Hij weet trouwens ook hoe je het beste meisjes kunt versieren.

Watch on YouTube

 

Troye Sivan
Ondanks dat hij heeft bekend homo te zijn, blijft de Australische Troye een cutie om naar te kijken. Hij heeft het hart van velen gewonnen en dat levert hem meer dan 1 miljoen abonnees op. 

Watch on YouTube

 

Tyler Oakley
Ook Tyler is niet van de meiden, maar zijn video's zijn wel erg vermakelijk. Daarnaast is hij een grote 1D fan girl en verschijnt er regelmatig een andere YouTuber in zijn video's.

Watch on YouTube

 

Jim Chapman
Jim is onderdeel van een grote YouTube familie. Zijn zussen hebben een kanaal (Pixiwoo), net als zijn moeder, broer en verloofde Tanya Burr. Je kent hem misschien ook van het kanaal Dailymix.

Watch on YouTube

 

BertiebertG
Bertie woont in Londen en begon twee jaar geleden met zijn YouTube kanaal. Hij doet regelmatig een 'Chat with…' video waarin hij bekende YouTubers interviewt.

Watch on YouTube

 

TheMazziMaz
Danser, choreograaf, videomaker… Maz doet het. Daarnaast is hij een goede vriend van Sam Pepper en kan hij nog wel eens vulgair uit de hoek komen.

Watch on YouTube

 

TheSamTsui
We kunnen het niet laten. Sam Tsui is knap én kan zingen. Omdat we hem in het vorige artikel zijn vergeten maken we het bij dezen goed…

Watch on YouTube

 

Before you exit
Nog meer leuke jongens op aanraden van lezeressen: before you exit. Er was geen plekje meer in #3, daarom staan de broertjes in dit artikel. Connor, Riley en Toby zingen samen en maken mooie muziekvideo's.

Watch on YouTube

 

Nigahiga
Nigahiga is immens populair op met meer dan 10 miljoen subscribers. Elke video heeft daarom ook op z'n minst een paar miljoen views, dus waarschijnlijk kan hij goed leven van zijn YouTube-activiteiten.

Watch on YouTube


Wie is jouw favoriete YouTuber?