Lifestyle

10x sketches op YouTube

Tegenwoordig is er van alles te vinden op YouTube. Knappe jongens, beauty guru's, modemeisjes… maar ook grappige sketches. Deze videomakers weten elke keer weer grappige video's in elkaar te zetten en de kanalen op YouTube worden steeds populairder. In dit artikel zet Girlscene de grappigste YouTubers op een rij die de leukste sketches maken.

Barely Political
Ben je gek op komedie, sketches en parodieën? Bekijk dan zeker even het kanaal van Barely Political. Ze maakten onder andere een video over hoe Breaking Bad zou moeten eindigen.

Watch on YouTube

Funny or die
Funny or die bestaat al sinds 2007 en er verschijnt regelmatig een celebrity in hun video's, zoals Justin Bieber. Dit kanaal heeft bijna 1 miljoen abonnees, dus is zeker het bekijken waard.

Watch on YouTube

Smosh
Smosh was eerder al te zien in het knappe mannen op YouTube-artikel. Even had Smosh de leiding qua abonnee aantal, maar dat heeft PewDiePie nu overgenomen. Maar ze maken nog steeds hilarische video's.  

Watch on YouTube

 

Collegehumor
Dit kanaal hoort bij de gelijknamige website die een van de populairste komedie sites van het net is. Dat blijkt ook uit het aantal mensen die zich hebben geabonneerd… De teller staat nu op ruim 5 miljoen. 

Watch on YouTube

 

5Secondfilms
Het is een kunst om video's te maken die grappig zijn en nog geen tien seconde duren. Die video's zijn te zijn op het kanaal van 5Secondsfilm.

Watch on YouTube

 

Epic Meal Time
Koken op een grove en hilarische manier? Jep, dat gebeurt bij Epic Meal Time. Bereid je voor op veel fastfood.

Watch on YouTube

 

Bad Lip Reading
Erg grappig zijn de video's van Bad Lip Reading. Het lijkt een beetje op Lucky TV waar ze het geluid van het fragment zelf uitzetten en eigen tekst of zang over plakken.

Watch on YouTube

 

Totally Sketch
Met meer dan 200 video's op het kanaal gaat Totally Sketch al een tijdje mee. Michael startte in 2009 met zijn grappige en interactieve video's en daarnaast maakt hij (korte) films en parodieën.

Watch on YouTube

 

Shane Dawson TV
Wie niet bang is voor grove opmerkingen die af en toe over de grens gaan, zit goed bij Shane Dawson. Ondanks zijn taal is Shane ontzettend populair, heeft hij meerdere kanalen en meer dan 5 miljoen subscribers.

Watch on YouTube


MisterEpicMann
MisterEpicMann ken je onbewust waarschijnlijk wel. Zij maakten de goed bekeken video 'How animals eat their food' die 85 miljoen views heeft. Maar ook de andere video's zijn het bekijken waard.

Watch on YouTube

 

Kende jij deze kanalen al? Heb jij je op iemand geabonneerd?