Lifestyle

10x he’s just not into you

Liefde gaat niet altijd over rozen, dat hoeven we je vast niet te vertellen. Relaties gaan nu eenmaal weleens uit. En het is natuurlijk helemaal stom als jij degene bent die gedumpt is. Een break-up is allesbehalve leuk: je wil je bed niet meer uitkomen, kan niet stoppen met huilen en vraagt je alleen maar af wáárom hij het heeft uitgemaakt. Hier vind je 10 redenen waarom hij je niet meer zo leuk zou kunnen vinden. Be prepared: de waarheid kan hard zijn. 


Bron

Heb jij op dit moment liefdesverdriet? Dan willen we alleen maar zeggen: wees niet verdrietig. Het is zijn verlies! Er staan anderen jongens voor je in de rij (ook al kun je daar nu misschien niet aan denken). En misschien ben je wel beter af zonder hem! 

Om van die vervelende wáárom-heeft-hij-het-toch-uitgemaakt-vraag af te komen, hebben we 10 redenen voor je op een rijtje gezet. Let op: de onderstaande redenen hoeven natuurlijk niks te maken te hebben met jouw ex-vriend of relatie. 

1. Hij vond je nooit écht leuk.
Het is niet leuk als dit het geval is. Maar wees eerlijk: dit soort dingen gebeuren. Er bestaan jongens die niet het beste met je voor hebben en je gebruiken. 

2. Hij heeft iemand ontmoet die hij leuker vindt.
Jep, ook deze dingen gebeuren. Je hoort het vast weleens om je heen: een jongen heeft een relatie, maar ontmoet op zijn bijbaantje en meisje en wordt verliefd op haar… Niet leuk, maar het kan wel een reden zijn van jullie break-up. 

3. Hij is nog niet klaar voor een serieuze relatie.
Ouders ontmoeten, mee naar familiefeestjes, niet meer zo vaak afspreken met vrienden… Hoe leuk een relatie ook kan zijn, je moet er wel een paar dingen voor opgeven. En sommige jongens vinden dat lastig. De waarheid is dat hij nog niet klaar is voor een serieuze relatie. 

4. Hij is bang geworden van je familie en vrienden.
Misschien vindt hij jou wel heel leuk, maar worden je vrienden of familie hem teveel. Misschien heb je wel een intimiderende vader die hem bang heeft gemaakt (met de beste bedoelingen uiteraard, hij wil natuurlijk niet dat zijn kleine meisje pijn gedaan wordt), of klikt het niet zo goed met jouw vriendengroep. 


Bron

5. Zijn vrienden hebben hem aangemoedigd om het uit te maken.
Ook zijn vrienden kunnen het probleem zijn. Misschien zeuren of plagen ze hem wel met zijn relatie, omdat hij sinds jou niet meer zoveel tijd heeft om een potje te voetballen of GTA 5 te spelen. 

6. Je claimt hem te veel. 
We snappen het: je wil de hele tijd bij hem zijn. Dus je stuurt hem om de haverklap appjes en belt hem meteen als hij een paar minuten te laat is. 

7. Hij is een sloddervos en jij zorgt ervoor dat je van de grond kan eten. Of andersom. 
Tja, soms kom je er in de loop van de relatie achter dat jullie eigenlijk helemaal niet zo goed bij elkaar passen. Jullie karakters blijken te verschillend. 

8. Je kost te veel. 
Sommige meisjes verwachten van hun vriend dat ze alles betalen. Uit eten? Bioscoop? Hij moet het maar betalen. Het zijn moeilijke tijden en misschien was dit zijn dealbreaker. 

9. Je bent niet hetzelfde meisje als toen hij je ontmoette.
Misschien vond hij je nog heel leuk toen jullie nog geen relatie hadden en toen hij je nog moest veroveren. Misschien vindt hij je wel heel erg veranderd sinds het begin en ben jij niet meer het meisje waar hij verliefd op werd. 

10. Jullie relatie belandde in een sleur. 
Het begin van de relatie is heel anders dan als jullie al een tijdje een relatie hebben. Things change. In het begin deed je bijvoorbeeld meer moeite als je hem zag, nu blijf je gewoon in je pyjama zitten. 

En onthoud, als hij je écht leuk vindt dan kan hij alles van je verdragen. Zoals ze dat in de gelijknamige film 'He's Just Not That Into You' zo mooi zeggen: ''If a guy wants to be with a girl, he will make it happen no matter what''.


Bron

Heb jij weleens liefdesverdriet gehad? Wat was de reden dat het uitging? Herken jij je in een van deze redenen? 

Bron: sheknows, comsmopolitan