Fashion

Stoere boots voor het najaar en de winter

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: alles over stoere boots voor de winter.

Dit najaar trotseer je het Nederlandse weer in een paar stoere boots. Fashionscene licht dé trends wat betreft stoere boots voor je uit, want de keuze is reuze! En dat is niet zomaar, stoere boots zijn heel gemakkelijk te combineren en passen bij haast iedere outfit. Oké, onder die lange gala jurk misschien niet, maar onder een casual jurkje staan stoere booties super leuk!

Biker boots
De all time favorite blijft toch wel de biker boot. Al een langere tijd is dit een van de musthaves die we terug blijven zien in de winkels en online. Vorig seizoen zagen we veel biker boots met studs, maar dit seizoen zien we de boots liever plain en zonder studs. Alhoewel je je laarsjes van vorig jaar absoluut nog uit de kast kunt trekken!


bron

Invito / H&M

Buckle boots
Een van de nieuwste trends is de buckle boot. Dit stoere laarsje heeft verschillende riempjes en heeft een cowboy/rocky feeling. Wil je helemaal over the top gaan? Kies dan voor laarsjes met riempjes in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Ook kun je zelf buckle boots maken! Neem bijvoorbeeld je oude biker boots en verzamel wat riempjes die je niet meer draagt. Maak de riempjes op maat en bind ze om je laarsjes. How easy is that? Fashionscene’s Emma is fan en shopte de buckle booties van Invito!


Beeld: Fashionscene's Emma


bron


Invito / River Island

Zipper boots
Laarsjes die we ook veel spotten zijn zipper boots. Je hoort het al aan de term: laarsjes met een rits. Ook hoofdredactrice Tess van Fashionscene is gek op haar zipper boots van Sacha! Ze geven je outfit net dat stoere en rocky gevoel. Vooral boots met gouden ritsjes en details zijn helemaal hip. Wat je veel in combinatie met een ritsje ziet is een metalen neusje of achterkantje op de boots.


Beeld: Fashionscene's Tess 


bron


River Island / River IslandSacha

Cut out boots
Een echte herfst trend is de cut out boot. Voor de winter is deze misschien iets te koud, maar we wilden hem je niet onthouden. Bij de cut out boots zijn verschillende stukjes van de schoen uitgesneden waardoor je een stuk voet ziet, of als het kouder is een zwart sokje.


bron


H&M / Sacha / ASOS

Dr. Martens
Dr. Martens zijn weer helemaal terug! Struin vintage zaakjes, de kast van je moeder of de online webshops af naar het perfecte exemplaar. Ontzettend stoer en grungy. Wat we nu veel zien bij bloggers is een mix tussen de cut out boots en de Dr. Martens. Mix deze twee schoenen met elkaar en wat komt eruit? De Balenciaga boot! Deze schoen is stoer met cut out en gemaakt van zwart lakleer. Wij moeten er nog even aan wennen, maar als we kijken hoe bloggers hem dragen vinden we het stiekem best stoer staan.


bron


bron


Nelly / River Island

Welke boots zijn jouw favoriet?

Must reads 👀