Beauty

Miss Sporty gel eyeliner, highlighter en mascara

Hoera! Er komt (nog) een budget gel eyeliner op de markt waarmee je een fabulous look maakt. Budgetmerk Miss Sporty verkoopt vanaf deze maand een gel eyeliner en highlighter duo in één waarmee je de jaren '60 trend rockt. De jaren '60 draaide natuurlijk om de grote ogen en daarom introduceert Miss Sporty ook een mascara waarmee je volumineuze wimpers creëert. Girlscene test het uit!


Miss Sporty Fabulous Gel Eyeliner & Highlighter – Met dit duo maak je verschillende looks. Of je nu houdt van een dun lijntje op je bovenste wimperrand of voor een dikke winged liner, het kan! Allereerst is het mooi om de highlighter in het midden van je oog aan te brengen. Vergeet de binnenste ooghoeken en het hoekje onder de wenkbrauw niet om je gezicht te liften. Vervolgens pak je het kwastje die je licht in de zwarte gel eyeliner dipt. Daarmee maak je een lijn op je ooglid. Zowel de highlighter als de gel eyeliner hebben een romige crème substantie.


Tip: gebruik een oogschaduwbasis en eventueel oogschaduw om ervoor te zorgen dat de gel eyeliner langer blijft zitten. 

Dit is een fijne multitasker, aangezien je de highlighter ook op de jukbeenderen en bovenlip kunt gebruiken. De eyeliner en highlighter zijn dermatologisch getest. 

Prijs: € 3,49


Miss Sporty Pump Up Booster Curve it! mascara – Het gebogen borsteltje van de Pump Up Booster Curve it! mascara zorgt ervoor dat je elk wimperhaartje omhult met een laag mascara. Hiermee kun je echt van die jaren '60 bambi ogen krijgen, omdat zowel het binnenste als het buitenste wimperhaartje te pakken krijgt. De dikke borstel geeft de wimpers veel volume en krul. Door de formule blijft de mascara goed op z'n plek en vlekt het niet. 


Prijs: € 4,49


Miss Sporty So Fine Skin Matching Foundation – Om de eyeliner look af te maken is het voor veel meiden belangrijk om een goede foundation aan te brengen. Miss Sporty belooft dat de So Fine Skin Matching Foundation de perfecte match is. Deze foundation is licht, natuurlijk en laat je achter met een vlekkeloze huid. Het hydrateert de huid en blijft tot 8 uur lang goed zitten.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Deze foundation is veel te donker voor de redactieleden van Girlscene, daarom kunnen we niet een goed beeld geven van hoe het er op het gezicht uitziet. Sorry!

Prijs: € 3,99

Gebruik jij vaak (gel)eyeliner? Zou je deze Miss Sporty producten proberen?