Beauty

Maybelline ColorShow Brocades nagellak collectie

Wie gek is op glitter en nagellak zit sowieso goed met de nieuwe Maybelline Colorshow Brocades collectie! Maybelline brengt vier mooie glitterlakken op de markt waarmee je kunt schitteren tijdens de feestdagen. De glitter is lekker party proof en volgens Maybelline erg high fashion. Metallic glitter zorgt er in ieder geval voor dat jij met je nagels opvalt en Girlscene test drie kleuren uit.


224 Rosy Rosettes / 219 Foil Flash / 220 Knitted Gold


224 Rosy Rosettes – Rood met een roze tint en lichtroze, rode en gouden glitter. Kerst in een nagellakpotje! Deze nagellak dekt goed in twee lagen wat best indrukwekkend is voor een glitterlak. Dit is echt een december kleurtje. 


220 Knitted Gold – Knitted Gold dekt niet zo goed in een keer als Rosy Rosettes en staat waarschijnlijk heel mooi op een donkere nagellak. De glitter is goud met rose goud en een zilverkleurige basislaag. 


219 Foil Flash – In het potje lijkt Foil Flash op zilveren folie met glitter. Eenmaal aangebracht zie je dat de nagellak een gouden gloed als basislaag heeft. Op de foto zijn twee lagen Foil Flash aangebracht op de nagels. Deze kleur is mooi om zo te dragen of over een andere nagellak.

Maybelline ColorShow nagellak brengt fijn aan en het heeft een gewoon kwastje. Deze kleuren kun je op twee manieren aanbrengen: een laag over een andere nagellak of een full on glitter door twee lagen op de nagels te doen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 7/10

Maybelline ColorShow Brocades collectie is vanaf november verkrijgbaar in de drogisterijen voor € 3,99.

Wat vind jij van deze nagellak? Welke wil jij graag hebben?