Beauty

OPI Mariah Carey Holiday collectie

De kerstcollecties stromen zo langzamerhand de winkels binnen. Wie aan Kerst denkt, denkt All I want for Christmas… is you-ou-ou-ou van Mariah Carey, toch?! Daarom past de Holiday collectie van OPI zo goed bij Mariah Carey. In de collectie is veel rood en glitter te vinden in gelimiteerde oplage. Van warmrood tot champagneglitter: met deze nagellak kom je de feestmaand door! Kijk snel verder voor de swatches.


Zes van de twaalf OPI Mariah Carey Holiday collectie


Van links naar rechts: In My Santa Suit / Ski Slope Sweetie / Warm Me Up / Cute Little Vixen / My Favorite Ornament / I Snow You Love Me

Hoe cute zijn de namen van deze nagellakjes? OPI doet altijd goed haar best om de leukste namen te verzinnen. Nagellak van OPI dekt goed in één à twee lagen en heel belangrijk: het lakt egaal. Met het fijne kwastje is het heel eenvoudig om de kleuren aan te brengen, omdat je met een strook klaar bent.


In My Santa Suit – Een mooie 'echt' rode kleur die in werkelijkheid iets donkerder is dan op de foto's. In My Santa Suit heeft een lichte glans.


Ski Slope Sweetie – Glanzend, goud en parelmoer, gaat jouw hart daar sneller van klopper? Deze icy tint lijkt in bepaald licht helemaal goud. 


Warm Me Up – Warm Me Up valt op in de collectie omdat het een donkere koffiekleur is. Het is een mix van bruin en groen met een glans die ons doet denken aan de kleur You Don't Know Jacques van OPI, maar dan donkerder.


Cute Little VixenAll eyes on you met deze vampy rood op jouw nagels. Het is een diepe en volwassen rood.

My Favorite Ornament – De naam… en dan de glitter. Wow! Champagne glitter, wij zijn er verliefd op. Het is mooi meegenomen dat dit een glitternagellak is die goed dekt in twee lagen. 


I Snow You Love Me over Cute Little Vixen – Sneeuwvlokjes in een transparante nagellak, klinkt als een droom! De grote vlokken zijn alleen niet erg eenvoudig om op de nagels aan te brengen. Dit is een lakje waar je van houdt of niet. 

OPI Mariah Carey Holiday collectie is vanaf november verkrijgbaar. De adviesprijs van OPI nagellak is € 14,25, maar je kunt ook de OPI Mini Pack kopen met vier kleine potjes uit deze collectie. Dat kost € 18,95. 

Wat vind jij van deze kleuren? Ben jij fan van OPI?