Beauty

WIC by Herôme Glamorous USA collectie

De WIC lijn van Herôme krijgt zes mooie limited edition nagellakjes in de collectie! De namen zijn zoals altijd geïnspireerd op steden. Deze keer was de USA de grote inspiratiebron van Herôme en ontstonden er glamorous kleuren, vandaar de naam Glamorous USA. Glitter en glamour is helemaal USA met het dynamische stadsleven en exclusieve feesten. Trek je mooiste outfit aan en get ready for a night out


De kleuren uit de collectie zijn van links naar rechts: 
Chicago, the Windy City / New York City, the Big Apple / Los Angeles, the City of Angels / Miami, the Beach / Washington D.C., the Capital City /  Las Vegas, the Strip 


Washington D.C. – Een blauwe nagellak met mooie zilveren glitter is geïnspireerd op Michelle Obama. Voor een glamorous tintje in het Witte Huis.


Chicago – Chicago is niet alleen the Windy City, maar ook the Winfrey City omdat Oprah's talkshow in Chicago werd opgenomen. Deze bronzen kleur met groene glitter is chique, maar meer ingetogen dan de andere kleuren. 


Los Angeles – Deze nagellak is geïnspireerd op The Hills en de rich and famous van de stad. Dit is een mix van roze en aubergine met blauwe en groene glitters.


Las Vegas – Lekker flashy en opvallend, Las Vegas doet haar naam eer aan. Wie houdt van helderblauw met grove blauwe en fijne zilver glitter moet deze lak proberen. 


New York – Met deze roze kleur kun je Broadway aan. Het is net niet rood en opvallend door de roze en zilveren glitter. Een leuke kleur voor tijdens de feestdagen!


Miami – Een diepgroene glitterlak? Yes, please! Deze nagellak heeft een duochroom tint door de lak en is een combinatie van blauw, groen, grijs en paars.

WIC by Herôme nagellak brengt makkelijk aan en dekt goed in twee (dikkere) lagen. De prijs van een lakje is € 5,99.

De limited edition Glamorous USA van Herôme ligt vanaf november in de drogisterijen en parfumerieën.

Wat vind jij van deze glitternagellak? Welke wil jij hebben?