Beauty

Watch: ‘Cut by Mika’ aflevering 5

'Als je haar maar goed zit' is het motto van bijna ieder meisje. Helaas weten we als geen ander dat een good hair day niet elke dag voorkomt. Want wat moet je nou elke dag met je lokken doen? Dat eeuwige knotje wordt ook wel een beetje saai. Gelukkig heeft tv-kapper Mika van Leeuwen tips! In zijn nieuwe programma 'Cut by Mika' stylet hij BN'ers en ondertussen vraagt hij ze het hemd van het lijf. Bekijk hier aflevering vijf met gast Mounira Hadj Mansour! 

Mika is dé nieuwe tv-kapper van ons land. In zijn eigen programma 'Cut by Mika' stylet hij sterren als Britt Dekker, Tess Milne & Pauline Wingelaar klaar voor de rode loper. Ondertussen vraagt hij de dames het hemd van het lijf en legt hij een aantal pittige dilemma's op tafel. Dit resulteert in een open en onthullend gesprek. Naast de al genoemde gasten zullen ook Laura Ponticorvo, playgirl Zimra Geurts, presentatrice Anna-Alicia, actrice Mounira Mansour en MissLipGloss Cynthia Schultz te gast zijn in 'Cut by Mika'.

Over Mika van Leeuwen
Mika van Leeuwen, geboren en getogen in het hoge noorden, weet van jongs af aan welk pad hij wilt bewandelen in het leven. Op vijftienjarige leeftijd begint hij aan de eerste stap die hem dichter bij zijn doel gaat brengen: een succesvolle stylist worden met de wereld aan zijn voeten. Hij start in één van de kleinste maar drukstbezochte salons van Groningen. In 2010 start hij zijn eigen onderneming en blijft hij groeien binnen het Rob Peetoom imperium. Na hard werken is Mika op 24-jarige leeftijd één van de toppers binnen Nederland. Topstylist en manager in één van de salons van Rob Peetoom en eigen ondernemingen: haar & make-up styling en zijn eigen merchandise. Vanzelfsprekend dat Mika een veel gevraagde stylist is in de media. Televisie, print & online magazines, grote merken en onze BN’ers staan in de rij om samen te werken met dit talent.

In deze aflevering is Mounira Hadj Mansour (Nederlandse actrice, o.a. Spangas) te gast en Mika maakt een Beyoncé waves bij Mounira. 

Bekijk hieronder aflevering vijf van 'Cut by Mika' met Mounira Hadj Mansour als gast:

Wil je de Beyoncé waves zelf maken? Bekijk dan de turorial hieronder:

Cut by Mika' wordt iedere vrijdagochtend en -middag om 7.15 uur en 14.25 uur uitgezonden op Net 5, maar je kunt de afleveringen ook online kijken.

Like de Facebookpagina van Kis Kappers, onder iedere 100 nieuwe likers geven ze een luxe haarverzorgingsset weg!

Wat vind jij van 'Cut by Mika'? Ga jij dit kapsel proberen te maken?