News

Gossip Girl(scene) week 42

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 


Bron beeld: Reporters

Wij waren amper nog op de hoogte van een romance tussen Derek Hough en Nina Dobrev, maar US Weekly brengt nu al naar buiten dat de twee hun relatie verbroken hebben. Nina Dobrev, bekend als Elena en Katherine uit The Vampire Diaries was jaren samen met tegenspeler Ian Somerhalder. Die relatie liep eerder dit jaar op de klippen, waarna Nina ineens verdacht veel met Derek's zusje Julianne werd gespot. De twee waren (en zijn) dit jaar goede vriendinnen geworden.

Twee maanden geleden zou de vonk tussen Nina en Julianne's broek Derek Hough (onder andere bekend uit Dancing with the Stars en als ex-liefje van Cheryl Cole) zijn overgeslagen. Maar de afstand tussen de twee zou te groot geweest zijn voor een serieuze relatie. Derek woont en werkt in LA, terwijl Nina het grootste gedeelte van haar tijd spendeert in Atlanta waar ze is voor de opnames voor het vijfde seizoen van The Vampire Diaries.

Volgens hetzelfde bericht zouden Nina en Derek als hele goede vrienden uit elkaar gegaan zijn en zou het de vriendschap tussen Nina en Julianne dan ook niet in gevaar brengen. Gelukkig maar.. Wat vinden jullie, moeten Nina en Ian weer bij elkaar komen, of zie jij Ian liever single ;-)?


Bron beeld: Reporters

Miss Lauren Conrad is verloofd! De 27-jarige ex-reality ster en modeontwerpster is sinds afgelopen weekend verloofd met William Tell. Na meerdere kikkers (we noemen een Stephen Colletti, Jason Wahler, Brody Jenner..) gekust te hebben, heeft Lauren nu toch eindelijk de ware gevonden.

William is muzikant en heeft zijn muziekcarrière op dit moment op een laag pitje staan voor een rechtenopleiding aan de Universiteit van Californië. William en Lauren leerden elkaar kennen op Valentijnsdag 2012 tijdens een Blind Date. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Lauren bracht het nieuws dat ze verloofd is met Will zelf naar buiten afgelopen zondag, via haar blog en instagram. Wij zijn super blij voor Lauren en verheugen ons nu al op alles dat ze over haar bruiloft gaat schrijven op haar blog Laurenconrad.com.


 

Bron beeld: Twitter

Lea Michele twitterde afgelopen weekend dat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft. Neeeee meiden, rustig maar.. ze is Cory nog niet vergeten en ze heeft geen nieuwe relatie met een jongen. Ze heeft een nieuw hondje.

Lea Michele heeft een 8-jarig hondje geadopteerd dat ze de naam Pearl gegeven heeft.. wat een schaaaaatje, we hopen dat Pearl Lea een klein beetje liefde kan geven.


Bron beeld

Heeft Lindsay Lohan een nieuw vriendje?! Lindsay wordt de laatste tijd meerdere malen gespot met model Liam Dean. Niets vreemds zou je zeggen, maar… eh.. Liam is acht jaar jonger dan Lindsay en is dus pas 19 jaar oud! Daarnaast ziet hij er op foto's nog een paar jaar jonger uit. 

Eén ding is wel heel zeker, Lindsay kan haar 'vriendje' geen drank voor haar laten halen, daar moet je in Amerika 21 jaar of ouder voor zijn en eh… dat geef je hem echt niet. Zou Lindsay met opzet voor een jongere jongen gekozen hebben, zodat ze niet in de verleiding komt om te drinken tijdens het uit uitgaan?


Bron beeld: The CW

Blake Lively komt terug op het witte doek! Nadat Gossip Girl in 2012 afliep, heeft Blake geen acteerklussen meer gehad en we waren al even bang dat Blake afstand zou doen van de camera's en fulltime huisvrouw zou worden (ze is immers getrouwd en woont in upstate New York, niet in de stad, of in LA). 

Het nieuwe filmproject van Blake? Een romantisch drama over een vrouw die op haar 29ste stopt met ouder worden de film heeft de titel "The Age of Adeline" en de productie van de film zal waarschijnlijk begin volgend jaar beginnen.. We verwachten dan ook niet dat de film voor 2015 in de bioscoop zal draaien. Dat is dan weer jammer… 

Bronnen: Ohnotheydidn't, Perez Hilton, E! News, US Weekly

Must reads 👀