Beauty

15x winterse nagellak

De winter komt steeds sneller dichterbij en terwijl de temperaturen blijven dalen halen we de winterse kleding weer van zolder. Vergeet niet om je nagels in koele sferen te brengen. 😉 Verban neon naar een donker hoekje in de kast en breng de winterkleuren terug. Girlscene staat inmiddels vol met nagellak artikelen voor het najaar en de winter en daarnaast selecteren we nog meer winterse lakjes voor jou. 


Bourjois Gold is Back – De Bourjois Gold is Back collectie is to die for. Deze nagellakjes schreeuwen kerst, feest en winter en daarnaast zijn ze goed met elkaar te combineren. 

29 Monster Blood / 31 Dangerous Wish / 33 Enchanting potion / 30 Ghost Lovers / 32 Vampire Vanity

Prijs: € 8,49


KOH Paparazzi! – Heb je de Paparazzi! collectie van KOH al op Girlscene gezien? Hoewel de prijzen van KOH lakken hoger liggen, zijn we op de redactie helemaal weg van de kleur Snap shot! en Attention!.

Prijs: € 14,99


OPI My Current Crush – Liquid Sand nagellak van OPI geeft iets extra's aan de nagels en Girlscene's favoriet is My Current Crush. Een rode kool kleur is eens wat anders dan donkerblauw en zwart en ondanks dat de kleur vrij donker is, is dit een 'lichte' winterkleur. Snap je het nog? 😉

Prijs: € 14,25


L'Oréal Rock & Metallic Color Riche Topcoats – Helemaal on trend zijn de metallic topcoats van L'Oréal. Je brengt het aan op een andere (dekkende) nagellak en eindigt dus met deze topcoat. Vooral de rode Scarlet Tinsel is december proof.

Prijs: € 5,99


Essie – Bij Essie kun je altijd terecht voor de laatste en hipste nagellak van het moment. Vooral deze donkerblauwe kleur After school boy blazer doet het goed op de redactie van Girlscene. Omdat het net niet zwart is oogt het heel chique en niet te hard.

Prijs: € 9,99


Maybelline Color Show – De nieuwe Color Show nagellak van Maybelline is geschikt voor winter én nail art door de witte kleur in de collectie. Tenacious Teal is de groene kleur in de lijn en is net even wat anders dan de gemiddelde winterkleur. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Prijs: € 3,99


Essie Aruba Blue – Als je op zoek bent naar een blauwe lak die net even wat anders is, moet je Aruba Blue van Essie eens proberen! Met de metallic tint is deze nagellak dit seizoen heel hip.

Prijs: € 5,25 bij de Bijenkorf


Herôme set van drie kleuren – Dit setje van drie kleuren bevat winterse tinten. Naast de groene en blauw/petrol kleur heeft deze set ook een grijze glitterlak. Leuk feitje: elke nagellak is vernoemd naar een stad.

Prijs: € 9,10 bij de Bijenkorf


Ciaté Tweed & Tails – Tweed & Tails is niet alleen een schattige naam, maar de kleur past ook goed bij het seizoen. Taupe gaat al een paar jaar mee qua trends en kleuren en ook deze winter staat het erg mooi op de nagels.

Prijs: € 9,95 bij de Bijenkorf

Deborah Lipmann My prerogative, Putty in your hands en Raspberry beret – Normaal gesproken is een losse Deborah Lipmann nagellak aardig aan de prijs. Toch spotte Girlscene een goede deal op deze winterse kleuren. De blauwe lak is een mooie kleur voor donkerse dagen en als je iets anders wilt kun je voor Putty in your hands gaan. Rode glitter is natuurlijk een goede kleur voor de feestdagen… Keuze genoeg.

Prijs: € 12,50 bij de Bijenkorf

Yves Rocher – Intens rood is leuk voor de afwisseling en staat verleidelijk en professioneel tegelijkertijd. Yves Rocher beweert dat je met één laag klaar om te gaan bent door de dekkende kleur. Dat horen we graag!

Prijs: € 8,90


Models Own trio – Ben je klaar met gewone en glitter nagellak? Probeer dan eens fluwelen nagels met deze Models Own set. Groen en rood zijn natuurlijk de kerstkleuren van dit trio en de paarse kleur is een fijne variant op de roze nagels van afgelopen zomer. 

Prijs: € 16,17 bij Asos


Barry M Berry Cosmo – Een paarse/rode kleur die perfect is voor Halloween… Dat is deze Berry Cosmo nagellak. Barry M is niet in Nederland verkrijgbaar, maar wel online te bestellen bij Asos. De kwaliteit is erg goed voor de prijs die je ervoor neerlegt.

Prijs: € 4,03 bij Asos


Illamasqua FaithfulBronzed and beautiful is deze nagellak van Illamasqua. Als bruin niet een kleur is die je op je nagels wilt, kun je deze brons metallic kleur proberen. De finish van de lak is glimmend en Illamasqua belooft een long lasting resultaat.

Prijs: € 6,74 bij Asos


Barry M Blackberry – Blauw en zwart zat maar wel in de stemming voor een donkere kleur op je nagels? Probeer dan een bessenkleur. Deze gel nailpolish van Barry M zijn favoriet onder Britse beautybloggers. De kleuren in de collectie zijn mooi en deze nagellak is erg betaalbaar.

Prijs: € 5,38 bij Asos

Welke kleuren zijn jouw favorieten voor de wintermaanden?