Beauty

Crazy nail art inspiratie

Halloween is onderweg! Terwijl je aan het voorbereiden bent voor een feestje mag je de nagels natuurlijk niet overslaan. Halloween is het perfecte moment om los te gaan met nagelcreaties en te experimenteren. Niets is te gek en hoe enger, hoe beter. Klaar voor een creepy manicure? Girlscene zet de leukste en de meest scary nail art op een rij. Van bloederige nagels tot doodshoofden.

Bloody nails
Nodig: rode nagellak, topcoat en nail art kwast


Begin met een schone nagel en breng daarna op het witte randje een rode streep nagellak aan.


De bloeddruppels maak je met een nail art kwastje.


Eindig met een topcoat.

Acne nagels
Nodig: nude en rode nagellak, parels voor nagels, spons en topcoat


Om deze vieze nagels te maken moet je beginnen met een nude nagellak. Voordat de laag droog is breng je kleine (nail art) parels aan. Zodra het droog is ga je er nogmaals over met een huidskleurige nagellak. Om het puisteffect te creëren dip en stempel je rode nagellak met een spons op en rondom de parels. Met het kwastje van de lak kun je extra nadruk leggen op de parels door meer rood toe te voegen. Eindig met een topcoat. 

Spinnenweb
Nodig: zwarte en witte nagellak, nail art kwast en topcoat

Gek, eenvoudig en helemaal Halloween zijn deze spinnenweb nagels. Als eerste begin je met een zwarte onderlaag, zodat het witte nog meer opvalt. Wanneer de nagellak droog is pak je een nail art kwast erbij en teken je vanaf een hoek van de nagel drie strepen. Verbind de drie strepen aan elkaar als een web en voor extra glans gebruik je een topcoat. Tada!

Skulls
Nodig: Zwarte en witte nagellak, topcoat, tandenstokers en nail art dotting tool


Nadat je een witte basislaag hebt aangebracht start je met een zwarte nagellak waarmee je de ingevallen wangen maakt.


Met de zwarte lak en een tandenstoker trek je drie strepen in het midden van de nagel. Dit zijn de tanden.


Met de scherpe punt van een tandenstoker zet je boven de tanden twee puntjes die als neusgaten dienen.


Met een speciale dotting tool voor nail art of de achterkant van een kwast zet je de ogen op de nagels.


Maak het af met een topcoat.

Pink's Halloween nagels
Nodig: zwarte en oranje nagellak en topcoat. 


Laat je niet misleiden door de naam, maar deze nail art is geïnspireerd op de nagels van zangeres Pink. Je hebt een zwarte en oranje lak nodig en deze look is eenvoudig na te maken. Begin met oranje in plaats van zwart en breng het op de hele nagel aan, zo dicht mogelijk tegen de nagelriemen. Laat het goed drogen en zorg dat de lak goed dekt. Daarna pak je de zwarte nagellak en die breng je in het midden van de nagel aan. Een lakje met een dun kwastje is hiervoor het meest geschikt, zodat je nog een randje oranje blijft zien. Het eindresultaat is het mooiste wanneer je een topcoat aanbrengt. 

Chique French
Nodig: zwarte nagellak en matte en shine topcoat


Iets minder gek, maar wel mooi is deze chique variant op de French manicure. Girlscene testte het eerder al hier. De donkere kleur maakt het geheel duister maar het glimmende nagelrandje geeft het een twist. Gebruik een matte zwarte nagellak of een zwarte nagellak en een matte topcoat. Als het geheel droog is pak je een shine topcoat erbij die je alleen op de tip van de nagel gebruikt.

Bloedspetters
Nodig: huidskleurige en rode nagellak en topcoat 


Bloedspetters vallen het meeste op wanneer je een lichte basislaag aanbrengt.  Daarna spat je letterlijk de lak op de nagels. Het wordt wel een zooitje om jou en de nagels heen, dus zorg dat je nagellakremover bij de hand hebt en dat je op een krant of iets dergelijks werkt. De bloed'slierten' creëer je door het kwastje op de nagel te drukken en kleine draaibewegingen te maken. Door een topcoat gaat het bloed nog meer glimmen. 

Dexter
Nodig: witte en rode nagellak, topcoat en een rietje of tandenstoker


Begin met een witte of huidskleurige basis voor deze Dexter look. Daarna is het nog eenvoudiger: met een rietje of tandenstokers zet je dunne rode lijnen op de nagel. Kleur niet de nagel helemaal in, maar zet bijvoorbeeld twee dikkere strepen en een paar dunne random streepjes tussendoor. Eindig met een topcoat.

Houd jij van gekke nail art? Probeer je het weleens na te maken?

Bronnen: sheknows, dailynail, pinterest, sylandsam, dailyvarnish, pinterest, samariumswatches, concreteandnailpolish