News

Gossip Girl(scene) week 41

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 


Bron beeld: Reporters

Zijn ze nu wel of niet gescheiden; Bruce en Kris Jenner? Begin deze week kondigden Bruce en Kris in een officieel statement aan uit elkaar te zijn, maar Bruce ontkende later in de week een scheiding.

Kris en Bruce leven apart (wat je ook al kunt zien in het laatste seizoen van Keeping up with the Kardashians), maar er zijn nog geen officiële scheidingspapieren getekend en of die papieren überhaupt anytime soon getekend gaan worden, is nog maar de vraag. Eén ding is zeker, de focus van zowel Kris als Bruce blijft op familie.


Bron beeld: Reporters

De speculaties gingen al even, Hayden Panettiere zou verloofd zijn met de veertien jaar oudere Russische bokser Wladimir Klitschko. Hayden en Wladimir zijn al een tijdje samen en het gerucht dat de twee verloofd zouden zijn gaat al sinds begin deze zomer.

En dat gerucht blijkt nu waar te zijn. Hayden bevestigde het gerucht in het tv-programma 'Live with Kelly & Michael'. Wanneer de twee gaan trouwen, is nog niet duidelijk. Hayden is op dit moment druk bezig met de opnames van televisieserie Nashville, het tweede seizoen is in Amerika net van start gegaan.

Dat Liam Hemsworth al snel verder ging met zijn (liefdes)leven na de break-up met Miley, wisten we al. Liam werd in dezelfde week van de bekendmaking al gespot met Mexicaans actrice Eliza Gonzalez. Maar nu lijkt het er op dat ook Miley het niet zonder mannelijke aandacht hoeft te stellen.

Miley wordt gelinkt aan Theo Wenner, fotograaf en zoon van Rolling Stone Magazine eigenaar Jan Wenner. Theo fotografeerde Miley naakt voor het interview met Rolling Stone dat Miley een aantal weken geleden gaf.

Afgelopen weekend was Miley de host van Saturday Night Live, tijdens de afterparty was ze continu aan het sms'en met Theo, die overigens de ex is van Liv Tyler. Om 3.00u verliet ze de afterparty en zou ze door een chauffeur bij Theo afgezet zijn.  Wij hopen voor Miley dat ze gelukkig is.


Bron beeld: Reporters

Lindsay Lohan heeft een nieuwe roeping gevonden. De actrice die zes maal in rehab verbleef, wil naar verluidt een afkickkliniek openen. Lindsay wil volgens de bron niets liever dan anderen helpen die met dezelfde problemen worstelen als zij heeft gedaan.

LiLo heeft al met verschillende vrienden gesproken om te pijlen of zij bereid zijn te investeren in de kliniek. Ze zou er van overtuigd zijn dat ze mensen met een eetstoornis goed zou kunnen helpen, omdat ze het zelf ook heeft moeten doorstaan. Wij zijn benieuwd of dit plan doorgang gaat vinden.


Bron beeld: Reporters

Twee dagen voordat de The Jonas Brothers tournee zou beginnen, hebben Kevin, Joe en Nick de complete tour gecancelled. Reden? Onenigheid in de band. Er was grote muzikale onenigheid binnen de band. Aldus, het statement..

Maar boze tongen beweren dat Joe's drugs en alcohol gebruik de reden is. Joe's drugs- en alcoholgebruik zou uit de hand gelopen zijn en Joe zou naar rehab gaan. 

Wat de reden ook is, we hopen dat dit niet het einde van de broertjes is..

Bronnen: Ohnotheydidnt, Perez Hilton

Must reads 👀