News

Shocking! Rihanna zet tatoeage met hamer en beitel

Dat Rihanna niet vies is van wat lichaamsversieringen in de vorm van tatoeages, dat wisten we wel. Maar Riri's laatste aanwinst is wel heel bijzonder. Het is namelijk geen normale tatoeage, maar een tatoeage gezet op de traditionele manier van de Maori's; met hamer en beitel. Wow. Dat dat niet geheel pijnloos is, kunnen we zien een filmpje dat gemaakt is van het zetten van de tatoeage.

Rihanna bezoekt op dit moment Nieuw Zeeland voor haar Diamonds tournee. Een bezoek dat ze niet snel zal vergeten, haar souvenir draagt ze voor altijd op haar hand; een tatoeage gezet met hamer en beitel. De tatoeage wordt aangebracht met krassen en schaven. 

In de video die gemaakt is van het zetten van de tatoeage is te zien dat Rihanna het geen al te fijne ervaring vindt. Ze houdt zich groot, maar schudt haar lichaam heen en weer om de pijn te doorstaan. Helaas is het resultaat van de tatoeage niet duidelijk te zien.

De tattoo met hamer en beitel is door de Maori's bedacht, de inheemse bevolking van Nieuw Zeeland. Het is de bedoeling dat je je levensverhaal aan de Maori vertelt en door middel van je verhaal maakt de tattoo artist een tatoeage uit de losse pols, vervolgens worden met hamer en beitel stukjes uit je huid geslagen en gebruiken ze bloed in combinatie met inkt om de huid weer op te vullen. Klinkt eh… heftig, niet waar.

Bekijk hieronder de video waarin Rihanna haar tattoo laat zetten. Let op; heftig! Wij konden het hier op de redactie niet allemaal op de nuchtere maag verdragen..

Watch on YouTube

Wat vind jij van de nieuwe tatoeage van Rihanna? Iets voor jou? Of zou jij voor een iets minder heftig souvenir gaan?