Lifestyle

10x knappe jongens op YouTube #2

Jullie gretige Girlscene lezeressen krijgen geen genoeg van knappe mannen op YouTube. 😉 Omdat het eerste artikel goed in de smaak viel komt Girlscene met nog eens tien knappe jongens. Geen verontwaardigde reacties als jouw hot guy er niet tussen staat… Laat gewoon een reactie achter en wie weet staat 'ie de volgende keer in knappe mannen op YouTube #3. Enjoy.

Joe Sugg / Thatcher Joe
Joe is de broer van Zoe en naast zijn beroep rietdekken maakt hij video's voor op YouTube. De 22-jarige Joe komt uit Engeland.


Chester See
Hij noemt zich een producer, acteur, muzikant en een vriend. Chester See schiet korte films voor YouTube, maar daarnaast zingt hij ook in video's en filmt hij sketches.


Alfie Deyes / Pointlessblog
Alfie is het vriendje van Zoella en komt uit Brighton, Engeland. Net als Marcus Butler die je in het eerste deel van knappe jongens op YouTube zag. Na een tijdje in Londen gewoond te hebben is hij terug bij de kust.


Felix Kjellberg / PewDiePie
Felix is een YouTuber die de meeste subscribers heeft. Inmiddelse woont de Zweed in Engeland met zijn Italiaanse vriendin Marzia.


Adam Saleh, Sheikh Akbar en Abdullah Ghuman / TrueStoryASA
Drie tieners die samen een kanaal op YouTube hebben, dat is TrueStoryASA. ASA staat voor hun voorletter (Ada, Sheikh, Abdullah).


PJ / KickthePj
PJ is een zelfbenoemde creative story teller met meer dan 150 video's op zijn kanaal. Liefhebbers van donker haar en lichte ogen: deze jongen is voor jou.


Connor Franta
Connor zet elke maandag een nieuwe video online voor zijn volgers. Hij uit graag zijn frustratie – irritante mensen op het vliegveld – en geeft regelmatig advies in zijn video's.


Paul Zimmer / epPaulZimmer
Ondanks zijn Duitse naam woont Paul Zimmer echt in Amerika. Én hij is gek op Justin Bieber en One Direction. 


Danny Edge
Danny Edge is een vriend van Paul Zimmer. Hij is behoorlijk goed op de piano, gitaar en zingt ook lekker. 


Mac Harmon
Some kids have it all... Een Youtube carrière en daarnaast leven als danser, model en acteur. Jep, dat is Mac Harmon.

Wie is jouw favoriet?