Beauty

Nieuwe Dr. Van Der Hoog kant-en-klaar maskers

Liefhebbers van Dr. Van Der Hoog maskers kunnen hun hart ophalen, want dit najaar introduceert het merk drie 'specials' kant-en-klaar maskers in de vaste collectie. De betaalbare maskers komen in een mooie verpakking waardoor je thuis extra kunt genieten van een heerlijke relax avond. Pamper jezelf met een diepreinigend scrubmasker, kalmerend graanmasker of een hydraterend yoghurtmasker. Hmmmm….


Ik – Renée – koop eigenlijk alleen maar Dr. Van Der Hoog maskers. Deze maskers vind ik beter dan andere budget maskers, zoals Montagne Jeunesse, en ik vind de maskers van Dr. Van Der Hoog betaalbaar. Daarom ben ik erg benieuwd naar de specials! Vanaf dit najaar zijn er drie nieuwe maskers verkrijgbaar:

Dr. Van Der Hoog Luxury Lotus Litchi (Fashionscene's Daphne is fan)
scrubmasker: exfoliërend en diepreinigend


Dit scrubmasker reinigt de huid en poriën diep. De alfahydroxyzuren zorgen voor een peeling effect en helpt bij het verwijderen van dode huidcellen. Het vochtgehalte van de huid blijft op peil en je huid ziet er na het masker gezond uit. 

Dr. Van Der Hoog Yummy Yoghurt
verstevigt en hydrateert


Yoghurt is goed voor de huid en in combinatie met Lucuma, Yumberry extract, honing en het zogenaamde yoghurt extract Yoghurt en zorgt dit masker voor een gehydrateerde, jonge huid. 

Dr. Van Der Hoog Gorgeous Grain
zonder parfum, kalmerend en verzachtend


Granen, tarwekiemolie, sheabutter en rijstzemelenolie is een combinatie die geschikt is voor ieder huidtype, zelfs een heel gevoelige. Na het gebruik van dit masker is roodheid verminderd en de huid weer kalm. 


Tip: Breng maskers altijd met een schone foundationkwast aan

Ik besluit om dit masker te testen. Waarom? Mijn huid is snel rood en geïrriteerd en daarnaast zijn mijn wangen gevoelig. De andere twee maskers passen minder bij mijn huidtype. Ik breng een royale laag aan op de huid en het voelt net als een DIY masker! Het is anders dan andere maskers die ik gebruik. Het voelt heel vloeibaar, maar blijft goed op de huid liggen. Het masker trekt niet tot minimaal in de huid en droogt dus niet hard op, zoals een kleimasker doet. Het Gorgeous Grain masker laat ik 20 minuten op mijn huid, omdat ik de tijd vergeet. Dat kan vast geen kwaad. 😉 Nadat ik dit goedje afspoel voelt mijn huid oké aan. Niet super gevoed, niet trekkerig. Ik heb wel redelijk veel water nodig om elk stukje graan en masker van mijn gezicht te krijgen, dus ik vermoed dat mijn huid daardoor niet heel gehydrateerd voelt. 


Gebruiksaanwijzing
Breng een royale laag aan op een gereinigde huid en laat de huid rondom de ogen en mond vrij. Na 10 tot 15 minuten neem je het masker af met lauwwarm water. Je kunt de maskers een keer per week gebruiken.

De verkoopadviesprijs van Dr. Van Der Hoog kant-en-klaar maskers is € 2,23.

Wat vind ik?
Verpakking: Top en chique voor een betaalbaar masker. Hier is over nagedacht!
Resultaat: Mijn huid is minder rood, onzuiverheden vallen iets minder op. Een basic masker. 
Geur: De geur is niet lekker. Dit is een persoonlijke voorkeur en mijn voorkeur gaat uit naar fruity, maar dat kan ik niet van een graanmasker verwachten. Het is een, tja niet per se apart, maar wel een uitgesproken 'yay or nay' geur.
Structuur: In het schaaltje ziet het masker er lobbig uit en je ziet goed de stukjes graan in het masker. Op de huid is het masker transparant en de graanstukjes blijven goed op de huid liggen. Eenmaal aangebracht is het masker vrij vloeibaar. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Ben jij fan van Dr. Van Der Hoog maskers? Ga je de specials proberen?