Winnen

Win: 3x The Vampire Diaries seizoen 1-3 + dagboek [afgelopen]

Yes, het langverwachte vierde seizoen van The Vampire Diaries komt 4 december uit op Blu-ray en DVD! Geniet nu van Elena, Stefan en Damon waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. Bovendien staan er specials op, zoals bloopers en outtakes, de fan gallery en scènes die de serie niet gehaald hebben. Wil jij seizoen 1-3 van The Vampire Diaries nog minstens tien keer kijken? Lees dan verder om te zien hoe je kans maakt.


Ben je Team Stefan of Team Damon? Girlscene is Team Damon all the way! We kunnen niet wachten om heerlijk op de bank met een dekentje en een kop thee de serie opnieuw te kijken. En dan het liefst alle 23 afleveringen achter elkaar. Ben je vergeten wat er in seizoen 4 gebeurde? Een reminder…

"Het laatste schooljaar is eindelijk aangebroken. Na haar auto-ongeluk in seizoen 3 komt Elena voor de moeilijke keuze te staan: de angstaanjagende overgang naar vampier of de dood tegemoet treden. Ze kiest voor het eerste. Door haar keuze worden Stefan en Damon nog verder verscheurd door de vraag hoe ze Elena kunnen helpen zich aan te passen aan een leven dat ze nooit wilde. Wanneer Damon Elena naar een bovennatuurlijk leven leidt, komt al hun onderdrukte passie naar boven. En terwijl Stefan zo snel mogelijk een vampiergeneesmiddel probeert te vinden, valt de wereld rondom hen ten prooi aan vele duistere krachten…"

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 3 dvd's van The Vampire Diaries seizoen 1-3 + dagboek ? 

Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Deel dit artikel (URL) op Facebook
♥ Volg Girlscene op Facebook, Twitter en Bloglovin
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”377″}

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.