Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?


Georgia May Jagger is op stap met BFF Cara Delevingne in Parijs. Haar stoere booties combineert ze met een zwarte skinny, geruite backpack, crop top, blouse en leren jas. 


Kim Kardashian's dochter North West bezit een flinke designer kledingcollectie die niet onder doet voor de kast van haar moeder. Toch ziet Kim er erg casual uit in Saint Germain (Parijs) in een denim look, nude pumps en lichtroze jas. Volgens de laatste trend, dat wel.


Kim's halfzusje Kylie Jenner pikt de roze jassen/jurken trend ook op. Ze draagt een opvallende outfit met nog meer opvallende pumps. Laarzen. Caged boots?


Khloe Kardashian houdt het ook bij nude. Haar nude top, blouse en schoenen combineert ze met een destressed jeans en designer tas van het Franse modehuis Céline.


Frankie Sandford van The Saturdays wordt hoogzwanger op de Londense straten gespot. Ze draagt een zwarte maxi jurk, blazer (vergelijkbaar te koop bij Zara) en schoenen die niet helemaal matchen. Dat combineert ze wel met haar Hèrmes Birkin. 


Katy Perry is nog maar net uit Berlijn nadat Girlscene's Danique haar interviewde of ze wordt al gezien in Parijs waar ze winkelt bij Colette. Katy winkelt in stijl met een paar hoge pumps, kokerrok met bijpassende blouse en een funky zonnebril. 


Katie Holmes heeft net haar stijlvolle dochter Suri Cruise naar school gebracht. Haar grijze blazer, spijkerbroek en zwarte top spiced ze op met haar embellished wedges.


Cara Delevingne heeft net de show van Chanel in Parijs achter de rug of ze stapt al in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ze loopt relaxed over straat in ripped shorts, opgeknoopte witte top en een cap op haar hoofd.


Selena Gomez showt haar nieuwe henna tattoo in Californië. Ze gaat voor een chique look: transparante blouse, donkere skinny, pumps en een designer tas. Look at that hair!


Wie rockt de look is niet compleet zonder Kate Moss. Het topmodel betreedt de straten van Londen in een groene flared brook, opvallende tailleriem en een minder opvallende grijze top. De blazer maakt de look netter. 

Dus: wie rockt de look en wie totaal niet?

Must reads 👀