Beauty

OPI Base coat & Liquid Sand ‘My Current Crush’

Als je een nagellakliefhebber bent ken je de Liquid Sand nagellak van OPI vast wel. De lak droogt op magische wijze op waardoor je nagels een zandstructuur krijgen. Girlscene is groot fan van OPI nagellak en test de Natural Nail Base Coat en 'My Current Crush' Liquid Sand lak uit. Is het net zo goed als de gewone nagellak van OPI?


In de najaarscollectie van OPI maakte je al kennis met Liquid Sand lakjes: de nieuwe nagellaksoort van het nagelmerk. De lakken voelen als zand aan zodra het opdroogt en geeft een matte finish aan de nagel. Glitters geven iets extra, een oomph, aan je handen. Als je een keer iets anders en meer bijzonder wilt moet je zeker de Liquid Sand lakken proberen! Ik – Renée – test een limited edition kleur uit: My Current Crush. OPI geeft altijd leuke en schattige namen aan de nagellak :-). My Current Crush is een combinatie van paars, fuchsia en rode kool met een mix van zilveren glitters die een roze gloed hebben. Een goede kleur voor het najaar! Maar voordat ik My Current Crush aanbreng, begin ik met de Natural Nail Base Coat van OPI.


Ik breng een dunne laag base coat aan. Het aanbrengen gaat net zo makkelijk als bij andere OPI lakjes. Gewoon perfect. OPI is mijn favoriet op nagelgebied, omdat het kwastje precies op je nagel past en je met één strook je nagel bedekt. Love it. Deze base coat droogt snel en is een goede basis voor onder nagellak. Het is basic, maar doet wat het moet doen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (8/10)

My Current Crush dekt mooi in twee lagen. De dikte van de lak is precies goed en het brengt eenvoudig aan door de fijne kwast die OPI de nagellak geeft.


Laag 1 My Current Crush


Laag 2 My Current Crush


Close-up van het Liquid Sand effect

Bij de gedachte van zand op mijn nagels word ik niet erg blij, maar de nagellak en de structuur verrast mij. De kleur droogt lichter op dan het in het potje eruitziet. Toch vind ik het matte effect en de 'bubbeltjes' op mijn nagels mooi. Het ziet er niet vreemd uit en je ziet het alleen als je dichtbij staat. De glitters maken het af en geven het een mooier en speciaal effect. Op een of andere manier doet het me denken aan het heelal. Twee lagen is genoeg om een goed dekkende kleur te krijgen en daarnaast droogt de lak sneller dan andere nagellak, wat altijd een bonus is in mijn boekje.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (8/10)

OPI nagellak kost €14,25 per stuk en is verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën. My Current Crush is een limited edition kleur.

Heb jij al een OPI Liquid Sand nagellak geprobeerd? Wat vind je van de kleur My Current Crush?

Must reads 👀