Beauty

De favoriete beautyproducten van: Floor

Girlscene is benieuwd naar de favoriete beautyproducten van lezeressen! Welke producten zijn jouw absolute musthaves? Misschien heb je een mascara gevonden die voor de meest waanzinnige oogopslag zorgt of heb je een lippenstift in jouw collectie die een bijzondere herinnering heeft. Elke keer vertelt een lezeres over de paradepaardjes uit haar collectie die je echt geprobeerd moet hebben. Deze keer deelt Floor haar favorieten. 


Ik ben Floor en ik ben 16 jaar oud. Toen ik 13 was ben ik begonnen met het experimenteren van make-up. Nu, drie jaar later is mijn beauty stash behoorlijk gevuld en daar ben ik ook enorm trots op. Ik moet toegeven… Ik ben een beetje een hamsteraar. Ik durf niks weg te gooien haha. Daarom staan er ook erg veel producten die ik nog nooit heb gebruikt, maar ik denk dan altijd weer: misschien komt het ooit nog een keer van pas! Toen ik mijn favoriete beauty-producten moest kiezen vond ik dat wel erg moeilijk, maar ik heb de producten gepakt die ik op dit moment het meeste gebruik.


Dit is mijn favoriete Lipstick, Rouge Coco Shine van Chanel. Ik heb kleur Monte Carlo, een mooie zacht rode kleur. Het is eigenlijk een beetje het effect van een lippenbalsem. Er zitten namelijk ook verzorgende producten in die je lippen een mooie glans geven. Ik vind de stick ook erg fijn omdat hij erg romig en glad is. Het enige nadeel: ze gaan niet erg lang mee. Het is natuurlijk een soort lippenbalsemeffect, en omdat ze zo romig zijn doe je er gewoon minder lang mee. De sticks zijn te koop in 24 kleuren bij onder andere Douglas en Ici Paris voor € 29.


Dan twee blushes, deze komen van de Action en zijn van het merk MAX make-up. Ik ben nooit een echte fan geweest van dit merk, maar deze zagen er erg mooi uit, dus ik kocht er twee: pink & brown. Ik swatch wat en verbaasde mij enorm. Ze zijn enorm gepigmenteerd. Er komt écht ontzettend veel kleur van af! Ik ben nooit echt zo van de blushes geweest, maar deze gebruik ik nu elke dag. Echt een aanrader, ook omdat ze maar € 1 kosten en verkrijgbaar zijn bij de Action! Er zijn in totaal vier kleuren: Brown, Rosewood, Peach & Pink.


Links is Brown, rechts is Pink.


Victoria's Secret, I love it. Ik heb maar één product en dat is de bodycream in de geur Pear Glace. Ik heb deze van mijn tante gekregen op mijn verjaardag. Ik ben volgens mij nog nooit zo blij geweest. Het is een body- en handcrème, maar ik gebruik hem ook voor droge plekjes. Hij ruikt enorm erg naar peer en hij is enorm zoet en fruitig en fris. Ik word gewoon helemaal blij als ik er alleen al aan ruik. Ook blijft de geur erg lang hangen wat ik altijd heel erg fijn vind!

Wil jij ook jouw lievelings beautyproducten delen? Geef je dan op. Mail het volgende naar danique@girlscene.nl:
– Een paar mooie foto's (minimaal 5) van jouw favoriete beautyproducten. Er zijn wel een paar eisen waar je foto's aan moeten voldoen:
1. Eén foto van alle producten bij elkaar, los hiervan nog een x-aantal foto's per product
2. Foto's moeten minimaal 600 pixels breed zijn, hoe groter hoe beter.
3. Foto's moeten scherp en duidelijk zijn.

– Vergeet ook vooral de informatie niet te sturen: een alinea over jezelf, welke producten, waarom deze producten (waarom vind jij ze fijn?), waar kun je het kopen en misschien de prijs, hoelang gebruik je het product al, etc…

Good luck ladies! Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie beautyartikelen, dus sturen maar :-).

Welke beautyproducten gebruik jij het liefst?

Door Floor