Lifestyle

10x dagje weg in de herfstvakantie

Het is zo fijn om na de zomer weer naar school te gaan en te weten dat je in oktober alweer herfstvakantie hebt. Lekker een week geen huiswerk en schoolverplichtingen, maar alleen ontspannen en dingen doen die je leuk vindt. Maar what to do? Je hoeft je deze vakantie niet te vervelen, want er is genoeg te doen in Nederland. Girlscene deelt tien dagjes weg met jou!

Heb je elke interessante DIY uitgeprobeerd en is je kamer inmiddels opgeruimd en schoongemaakt? Dan zit er niets anders op dan een dagje uit toch? 🙂 


bron

Theater of bioscoop
Ga naar het theater of bioscoop! Met rentepunten kun je voordelig naar het theater gaan (als je klant bent bij ING of Rabobank). In Amsterdam en Den Haag kun je naar I'm A Soul Man gaan en in Utrecht kun je naar Jersey Boys gaan. Als je het theater te prijzig vindt, kun je natuurlijk ook naar de bioscoop gaan. Rond deze tijd van het jaar komen er nieuwe films uit, zoals de romantische komedie About Time, Runner Runner (met Justin Timberlake) en komedie/drama Short Term 12. 

Winkelen
Heel voor de hand liggend, maar ga winkelen in een stad waar je nog nooit bent geweest. Neem een kijkje over de grens in Antwerpen of het grote winkelcentrum in Oberhausen. Of blijf gewoon in Nederland! Leuke steden zijn onder andere Amsterdam, Amersfoort, Den Bosch, Maastricht en Den Haag.

Fashion Event 2013
Bezoek het Fashion Event op 18 en 19 oktober in Nieuwegein. Daar combineren ze shoppen met entertainment. Naast shoppen is er muziek, maar ook cosmetica,  modeshows en workshops. Buiten de vakantie om vindt het Fashion Event 2013 plaats op 4 en 5 oktober in Nieuw Vennep en 15 en 16 november in Nijkerk. 


bron

Indoor skydiven
Indoor skydiven is niet hetzelfde als echt parachutespringen, maar het voelt schijnbaar hetzelfde als de vrije val als je echt springt. Durf je niet uit een vliegtuig te springen? Probeer dan indoor! Indoor skydiven is bovendien goedkoper dan normaal parachutespringen.

Foam museum
In hartje Amsterdam is het Foam museum gevestigd. Foam is een museum voor fotografieliefhebbers en er worden verschillende tentoonstellingen gehouden in hun zalen. 

Halloween Fright Night in Walibi
Walibi houdt weer de jaarlijkse Halloween Fright Nights in het pretpark. Het valt deels in de herfstvakantie voor zowel Zuid, Midden als Noord Nederland. Het park is op deze dagen tot 23.00 uur open en tot die tijd jagen ze de stuipen op je lijf. Geschikt voor horror liefhebbers, dus! 😉

Single opnemen in muziekstudio
Ben je gezegend met een gouden keeltje? Lucky you! Tegenwoordig kun je zelfs je eigen single opnemen in een muziekstudio. Binnen een uur word je single opgenomen onder professionele begeleiding.

Subtropisch zwemmen
Als je een dag binnen wilt doorbrengen, maar toch actief wilt zijn ben je in een subtropisch zwemparadijs aan het goede adres. Ga naar een vakantiepark bij jou in de buurt of vlieg van de glijbanen in het Tikibad. Trommel een paar vriendinnen op en je hebt gegarandeerd een leuke dag. Perfect als het buiten regent!


bron

Visagie workshop
Je kunt meer over cosmetica en verzorging leren tijdens een visagie workshop. Samen met een moeder, zus of vriendin kun je gezellig make-uppen en nieuwe technieken leren. De visagisten vertellen wat mooi staat bij jou gezicht en vervolgens pas je het zelf toe. 

Schoonheidsspecialist
Laat je verwennen bij de schoonheidsspecialist voor wat me time. Neem een gezichtsbehandeling of loop ontspannen de deur uit na een massage. Of doe gek en neem een arrangement voor de ultieme relaxdag. 

Wat doe jij het liefst in de herfstvakantie?