News

One Direction komt wéér naar Nederland

Goed nieuws voor alle Directioners! De boyband komt namelijk weer naar Nederland om een spetterend optreden te geven. Heb je het concert van dit jaar gemist of wil je gewoon meezingen met 'Best Song Ever'? Dan is dit jouw kans! Maar je moet wel razendsnel zijn om een kaartje te bemachtigen… 

One Direction heeft wereldwijd veel trouwe fans, zo ook in ons koude kikkerlandje (wijzelf natuurlijk meegerekend ;-)). En de heren moeten ook van ons houden, want blijkbaar was het concert van afgelopen mei niet genoeg! Organisator Mojo Concerts heeft aangekondigd dat ze volgend jaar een nieuw optreden zullen geven. Het concert maakt deel uit van de Where We Are Tour 2014, de jongens zullen onder andere ook naar Duitsland, Spanje en Italië gaan. 

De Britse jongens Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis zullen komende zomer zingen in de Amsterdam ArenA. Schrijf de concertdatum maar vast in je agenda (met een rode cirkel en veel hartjes): 24 juni 2014. Dat duurt nog even, maar altijd leuk om ergens naar uit te kunnen kijken, toch?! 

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je graag naar het 1D-concert? Zeg al je plannen voor volgende week zaterdagochtend dan af, want de kaartjes gaan dan om 9.00 uur stipt in de verkoop. Wees er snel bij, want het vorige concert was al binnen een kwartier uitverkocht! 

Wij kunnen niet wachten op het concert, vooral omdat ze waarschijnlijk nieuwe liedjes van hun derde album Midnight Memories (25 november komt 'ie uit!) zullen zingen. 

Wat vind jij ervan dat One Direction weer naar Nederland komt? Wil jij naar het concert? Ben je naar het vorige concert geweest?

Bron: nu / telegraaf
Bron beeld: reporters