Fashion

8x Mipacha schoenen

Ken je de kleurrijke schoenen van Mipacha al? De handgemaakte schoenen worden gemaakt in Peru en zijn geïnspireerd op de Peruaanse stijl. Mipacha is van goede kwaliteit en heeft nu ook meer winterse schoenen in de collectie! Even kleurrijk als altijd, maar dan in combinatie met neutrale kleuren zoals wit, bruin en zwart. Andere kleuren die je veel ziet bij Mipacha zijn rood, roze, blauw en paars. Get ready for colour!

In de fair trade schoenen van Mipacha zijn Peruaanse kleden verwerkt, waardoor je altijd een uniek paar hebt. Ze worden met de hand gemaakt in Cuzco, een plaats in Peru. Mipacha schoenen zijn een mix van hoogwaardige kwaliteit en westerse mode. En door een paar Mipacha's te kopen help je de mensen in Cuzco! 10 procent van de omzet gaat namelijk naar de werknemers in het land, hun families en de community. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen over aankoop. 😉

Mipacha Alto Top schoenen zijn hoger en daardoor fijner om tijdens koude dagen te dragen. € 109,99

 

De Bajo Top schoenen van Mipacha kosten € 109,99. 

 

Mipacha is verkrijgbaar op de website van Mipacha en als je ze wil kopen in de winkel kun je terecht bij Baskèts (Elandsgracht, Amsterdam) en Hutspot (Van Woustraat, Amsterdam). 
Bij aanschaf van een paar Mipacha schoenen krijg je een leuk Ibiza armbandje bij en als je hem online bestelt krijg je ook nog eens een old school gymtasje met Mipacha print om de schoenen. Dat tasje is gemaakt van reststoffen zodat er geen stof verloren gaat! Bovendien betaal je geen verzendkosten.

Wat vind jij van Mipacha schoenen? Heb je al een paar in de kast staan?