Fashion

Fashion Friday: herfstjassen

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een Fashion Friday voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week in Fashion Friday: Herfstjasjes!

We moeten ons er helaas aan overgeven: de herfst is begonnen… Op de regen en kou zitten wij niet echt te wachten, maar één pluspunt: het nieuwe modeseizoen is begonnen! Toch kunnen we ons voorstellen dat het soms moeilijk is wat je in deze periode nu weer uit de kast moet trekken. Voor een colbertje is het te koud, voor een winterjas op sommige dagen te warm. Daarom zocht Fashionscene voor deze Fashion Friday de leukste herfstjasjes voor je bij elkaar in vier categorieën!

Fake Fur Jasjes
Fake Fur is een trend die al een tijdje meegaat, maar ieder seizoen zijn wollige vachtje weer laat zien. Ook deze herfst ben je weer überfashionable in je bontjasje. Tevens is deze een goed ‘tussen’ jasje. In de winter is een fake fur jasje namelijk al snel te koud. Let wel op: voor regenachtige dagen (tenzij je een paraplu bij je hebt) is het fake fur jasje niet zo geschikt. Tenzij je doorweekt aan wil komen.


bron


Primark, Welikefashion, Primark

Leren jasjes
Dé musthave van iedere garderobe blijft toch wel een mooi zwart leren jasje. Tijdloos en heel praktisch, want een leren jasje kan bij iedere outfit. Rocky met een skinny jeans en band T-shirt, classy over een jurkje en sporty gecombineerd met een legging en sneakers. Ook voor de regen is een leren jasje praktisch omdat de meeste waterafstotend zijn.


bron

bron


Primark, River Island, Primark

Capes en Poncho’s
Voor de hippe kippen onder ons, ga deze herfst voor een cape of poncho! De stoffen poncho staat superleuk over een colbertje of leren jasje. Ga voor een leuk printje zoals blogger Sincerely Jules en je outfit heeft verder niet veel nodig. De capes zijn super stijlvol en vrouwelijk. Helaas zijn deze vaak wel net iets duurder, wij wachten dan ook met smart tot er een mooie budgetversie voorbij komt.


bron


bron


bron

Mango, I want that Musthave, H&M

Lange jasjes
Ben je meer een classy type? Ga dan voor een lange herfstjas. Deze vind je veel bij Zara & H&M. Deze jasjes zijn nét niet dik genoeg om het labeltje winterjas te krijgen en zijn dus perfect voor de herfst. Ga voor een leuk dierlijk printje zoals blogger Tuula Vintage en The Blonde Salad.


bron


bron


bron


Mango, Zara, H&M  

Welke jassen vind jij het leukst?