News

Gossip Girl(scene) week 38

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 


Bron beeld: Getty Images

Het zat er al even aan te komen, maar het hoge woord is er nu eindelijk officieel uit.. Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn niet langer verloofd. Na vijftien maanden is er een eind gekomen aan de verloving, dit nieuws wordt bevestigd door de woordvoerder van Miley Cyrus.

Miley en Liam waren vier jaar samen, ze leerden elkaar kennen op de set van The Last Kiss in 2009. In 2010 gingen de twee uit elkaar, maar het duurde niet lang of de twee werden weer samen gespot. De afgelopen weken werden Liam en Miley niet in elkaars bijzijn gespot, wat al vraagtekens opleverde. Toen Miley Liam afgelopen zaterdag ontvolgde op Twitter sloeg de geruchtenmolen al helemaal op hol. 

Volgens insider bronnen zou Miley degene zijn die een einde aan de relatie gemaakt heeft, Liam zou haar niet trouw zijn geweest. Andere bronnen zeggen juist weer dat Liam zich kapot schaamde voor het optreden dat Miley tijdens de VMA's vorige maand gaf.

Dat de breuk serieus is, blijkt wel uit het feit dat Liam gisteren al direct uit de woning van Miley getrokken is, hij vindt op dit moment steun bij zijn moeder en… rumour has it, de Mexicaanse zangeres Eliza Gonzalez. Een nieuwe liefde voor Liam, zo snel? Only time will tell ladies…


Bron


Bron


Bron

Niemand minder dan Paris Hilton was in Amsterdam. Op Instagram laat ze weten dan onze hoofdstad een van haar lievelingsplaatsen is: ''Ik ben er klaar voor om een van mijn favoriete steden te ontdekken'' twitterde ze donderdag. Op de foto's is te zien dat ze al een bezoekje aan de Dam heeft gebracht en dat ze op een stalen ros is geklommen om Amsterdam te ontdekken. Paris is in Amsterdam met haar knappe vriendje River Viiperi, die ze wel vaker meeneemt in haar privéjet. 

Is er misschien iemand die Paris heeft gespot…?


Bron beeld: Getty Images

Khloé Kardashian zou bonje hebben met haar moeder Kris Jenner. Khloé heeft de laatste tijd veel huwelijksproblemen. Khloé probeert haar huwelijk te redden, maar haar verslaafde echtgenoot Lamar Odom wil niet echt meewerken. De geruchten gaan dat Khloé en Lamar al enige tijd niet meer samen leven.

Mama Kris vindt dit iets dat ook in de 'Reality Serie' Keeping up with the Kardashians besproken zou moeten worden, maar Khloé wil hier absoluut niets van weten. Zij wil haar huwelijksproblemen graag buiten de camera's oplossen.

Wie er wint? We zullen het vast binnenkort op E! kunnen zien…


Bron beeld: Instagram

Cheryl Cole liet onlangs een enorme tatoeage op haar achterwerk zetten. Over smaak valt te twisten, maar opdrachtgever L'Oréal is niet blij met het plaatje op Cheryl's derrière. De productenlijn waar Cheryl model voor staat gaat over natuurlijke schoonheid, de tatoeage past daar absoluut niet bij. 

Het is niet de eerste keer dat L'Oréal niet blij is met Cheryl. Eerder stond ze model voor haarproducten, maar toen Cheryl haar haar steeds vaker begon te verven, werd ze doorgeschoven naar een andere lijn. Het is volgens insiders slechts een kwestie van tijd dat dat ook nu weer gebeurt.


Bron beeld: Getty Images

Selena Gomez zou zomaar een nieuwe man-candy aan de haak geslagen kunnen hebben. De zangeres en actrice werd gespot tijdens een romantische deed met George Shelly in Portugal.

George wie? George Shelly, lid van de Britse boyband Union J. Nooit van Union J gehoord? Ze zijn net als One Direction beroemd geworden door het programma X Factor. Hoe Selena en George elkaar kennen? Union J staat in het voorprogramma van Selena tijdens haar Europese tour.

Wat vinden jullie, upgrade of downgrade ten opzichte van The Biebster?

Nu.nl / PerezHilton / Ohnotheydidnt / E! Online

Must reads 👀