Food

Boek tip: (H)eerlijk van Gwyneth Paltrow

Sinds begin deze maand ligt het boek (H)eerlijk van celebrity Gwyneth Paltrow in de schappen. In dit boek staan 185 lekkere en gemakkelijke recepten die je fit en energiek laten voelen. Gwyneth staat bekend om haar gezonde levensstijl zonder vet, suiker en gluten en deelt haar geheimen in haar (h)eerlijke boek! Lees snel verder over deze New York Times Bestseller.

 

Gwyneth Paltrow en Julia Turshen werden New York Times Bestseller-auteur met het boek (H)eerlijk. In het kookboek van Amerikaanse actrice Gwyneth staan alleen vetvrije, suikervrije en glutenvrije recepten voor een healthy leven. H(eerlijk) is een boek voor iedereen. Het maakt niet uit of je een specifiek dieet volgt of gewoon gezonder wilt eten! In het boek staan veel gemakkelijke recepten die lekker en voedzaam zijn. De recepten gaan volgens het basisprincipe van Gwyneth Paltrow: onbewerkte producten, veel groenten en de goede eiwitten en granen. 

Ontbijt, soep, vis, groente, drankjes en gevogelte: het passeert allemaal de revue. Zelfs – suikervrije! – zoetigheden komen aan bod. Van heerlijke veganistische brownies tot snoeprepen waar je je niet schuldig over hoeft te voelen. 

In (H)eerlijk lees je zelfs compleet uitgewerkte weekrecepten voor 's ochtends, 's middags, 's avonds en tussendoortjes. Veganisten en meiden die van lekker eten houden: eat your heart out. Al is het maar voor de mooie afbeeldingen in het kookboek. 

(H)eerlijk van Gwyneth Paltrow en Julia Turshen is onder andere hier te koop bij Kosmos voor € 24,95. 

Ga jij (H)eerlijk kopen?