Lifestyle

We Love: Phonegeek telefoonhoesjes

Roze, zwart, goud of zilver, een tribal printje hier en daar… Op de redactie van Girlscene zijn we gek op telefoonhoesjes! De ene keer kiezen we voor een skin sticker en de andere keer voor een siliconen of hard case hoesje. Onze trendy telefoonhoesjes bestellen wij meestal bij Phonegeek. De leukste cases voor iPhone, iPad en Samsung zetten we op een rijtje!

De hoesjes zijn geschikt voor de iPhone 3, 4 en 4S, 5, iPad 2 en 3, iPad mini, iPod Touch 4G en 5G. Meiden met een Samsung Galaxy Ace, S2, S3  en S4 telefoon kunnen ook terecht bij Phonegeek

Girlscene's favorieten:

iPhone 5 flipcase

Samsung siliconen hoes

iPhone of Samsung skin sticker


iPhone moustache hoes


iPad mini hoes


Samsung Galaxy S4 hard case


Samsung Galaxy S3 hoesje


iPhone 5 hoesje

Als kers op de taart bestaat Phonegeek in september een jaar en dat wordt groots gevierd door Girlscene lezeressen te verrassen met een grote winactie! Aan het eind van elke dag mag de winnaar een hoesje, skin sticker of gadget uitkiezen. Volg Phonegeek op Instagram @phonegeeknl voor hun giveaway vijfdaagse. Heb je geen Instagram? Dat maakt niet uit, want Girlscene lezeressen krijgen 15% korting bij Phonegeek met de code GIRLSCENE15. De code is geldig tot 1 december. Shopze!

Welke telefoonhoesjes vind jij het leukst?