News

Harry Styles & Cara Delevingne een setje?

Love alert! Niemand minder dan Harry Styles en Cara Delevingne zouden een stelletje zijn. Ze werden onlangs bij een musicalvoorstelling gespot en het zou erg gezellig zijn geweest… Naar verluidt hebben de zanger en het topmodel al twee maanden een relatie. Alle details lees je hier! 

''Harry & Cara een setje? Dat werd een tijdje geleden toch ook gezegd?!'' Ja, dat klopt. Het gerucht ging in 2012 ook, voordat Taylor er vandoor ging met het tieneridool. En we weten allemaal hoe dat is afgelopen….

Harry is nooit over Cara heengekomen. Nu lijken ze de draad weer te hebben opgepakt. Een bron vertelt: ''Harry zit constant achter Cara aan, hij vindt haar echt leuk en hij heeft gezegd dat hij alleen met haar wil zijn.'' De enige die twijfelt over de relatie? Cara. Het topmodel twijfelt om het officieel en bekend te maken door haar drukke werkschema. Bovendien gaf Cara laatst aan klaar te zijn met jongens.


Harry & Cara in februari… Love is in the air?!

Toch is er genoeg 'bewijs' dat ze aan het daten zijn. Volgens een bron is het onvermijdelijk dat de twee een setje zijn: ''Ze kunnen het goed met elkaar vinden. De twee hebben afgesproken om alles super casual en privé te houden vanwege hun werk. Harry vindt Cara echt heel leuk… Eigenlijk al sinds hun ontmoeting van drie jaar geleden.'' En ze zijn onlangs dus gespot tijdens een date, waar ze volgens ooggetuigen in elkaars oor fluisterden en hard aan het lachen waren.


Bron

Wat denk jij? Zijn Harry en Cara een setje? Zouden ze een goed koppel zijn? 

Bron: digitalspy, mirror, eonline
Bron beeld: reporters (m.u.v. Twitterfoto)

Must reads 👀