Lifestyle

Miss Monthly helpt je door de maandelijkse periode heen!

Het is fijn om een meisje te zijn… Behalve tijdens that time of the month. Buikkrampen, chagrijnig zijn en dan ben je ook nog eens vergeten om tampons te halen. Argh! Gelukkig is dat met de komst van Miss Monthly verleden tijd. Miss Monthly is een box met alle essentials voor de maandelijkse periode; zo hoef je niet meer naar de drogist te sprinten en heb je altijd chocola om je beter te laten voelen. Lees snel verder voor alle details. 

In Amerika is het al een hit: een maandelijkse box met alle benodigdheden voor that time of the month. Nu is deze populaire box ook verkrijgbaar in Nederland! We weten allemaal dat we elke maand ongesteld moeten worden, maar toch is het steeds weer een verrassing. Oja, helemaal vergeten om tampons of maandverband aan te schaffen! Met de komst van Miss Monthly is sprinten naar de winkel of 's avonds op de bank balen omdat je bent vergeten een reep chocola te halen verleden tijd. 

Miss Monthly komt netjes drie dagen voordat je ongesteld moet worden op je deurmat vallen. That's right: de box past gewoon door de brievenbus en je hoeft er dus niet eens voor thuis te blijven. Bovendien wordt ervoor gezorgd dat de box discreet is, niemand hoeft te weten dat jij een Miss Monthly box hebt besteld. 

Je kunt kiezen uit 3 verschillende Miss Monthly boxen:
1. Miss Monthly Basic
Alleen je maandverband/tampons en extra tampons/maandverband als je dat wil. €7,95
2. Miss Monthly Extra
MM Basic + maandelijkse goodie (chocola, thee etc.). €10,95
3. Miss Monthly Thema
MM Extta + uitbreiding met elke maand een ander leuk pakket (filmpakket, beautypakket etc.).€14,95

Wil je bij jouw Miss Monthly nog los producten (wipes, pijnstillers etc.) bijbestellen? Dan kan dat voor €2,00 per doosje! 

Hoe werkt het?
Op MissMonthly.nl vink je je voorkeuren aan. Voldoende pijnstilles, tampons, maandverband, mini, normaal of super. Je geeft aan wanneer je het wil hebben en net voordat je het nodig hebt ontvang jij je pakket, speciaal op jouw voorkeuren afgestemd. 

Waarom Miss Monthly?
– Miss Monthly is maandelijks opzegbaar. No strings attached!
– Nooit meer naar de winkel. Van laptop naar deurmat!
– Me-time tijdens die vervelende periode van de maand.

Lijkt Miss Monthly jou wel wat? Bestel de box hier

Bestellen maar ladies! Je zult je er fijner door voelen :-). 

Ga jij Miss Monthly bestellen?