Fashion

Shoppen @ Boetiek.nl

Ken je dat? Dat je op zoek bent naar een paar mooie laarzen, maar dat je door alle webshops de bomen het bos niet meer ziet. Of wanneer je op zoek bent naar een bepaalde sweater, maar hij nergens in jouw maat verkrijgbaar is. Dat probleem is met Online Shopping Portal Boetiek.nl verleden tijd.

Boetiek.nl zoekt namelijk in 150 verschillende webshops naar het product waarnaar jij op zoek bent. Het werkt eigenlijk net als een zoekmachine. Het zoekt tussen 500.000 fashion en beauty producten van meer dan 3000 merken. Met Boetiek.nl hoef je niet meer naar ASOS, Zalando en Nelly te gaan om te shoppen, want Boetiek heeft alle producten van deze webshops ook in het assortiment.

Je kunt bij Boetiek.nl op verschillende manieren naar je items zoeken. Natuurlijk kun je op merk zoeken. Alle drieduizend merken staan op alfabet gesorteerd.

Ook kun je zoekopdrachten uitvoeren in bepaalde webshops. 

Maar misschien wel de meest handige functie is het gericht zoeken naar een product. Ben je op zoek naar een rode blazer in maat S die niet duurder is dan 50 euro? Al deze eisen kun je invullen en uiteindelijk moet jouw 'droomblazer' dan tevoorschijn komen. Klinkt handig, toch?

Iets anders dat Boetiek.nl uniek maakt? Je kunt een profiel aanmaken, hierop kun je jouw favoriete items bewaren, een lookbook ontwerpen en alles delen met vrienden! Ook is er een up-to-date modeblog op de website zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste shopping-, fashion- en beautynieuws. Wij zijn fan!

Maak jij al gebruik van Boetiek.nl? Shop jij vaak online, of ga je liever naar de winkel om kleding te kopen?