Beauty

Girls issues: Ik heb littekens op mijn kin

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij proberen je te helpen. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Wij helpen! Vandaag een lezeres die littekens op haar kin heeft en deze graag wil camoufleren.


Bron beeld: Weheartit

Hey Girlscene!

Ik ben Serena en heb een vraagje voor jullie! Toen ik klein was, ben ik twee keer op mijn kin gevallen. Hierbij heb ik littekens overgehouden onder mijn kin precies naast elkaar. Het geeft een soort deuk-effect (om het maar zo te zeggen), maar het lijkt telkens als ik lach alsnog het en soort vetrol geeft, terwijl ik helemaal niet dik ben! Hebben jullie tips voor mij en andere meiden, hoe je dit kunt wegwerken of bijv. oefenen waardoor 't minder wordt?

Liefs!


Bron beeld: Weheartit

Lieve Serena,

Laten we beginnen met je vertellen dat jij waarschijnlijk een grotere 'deuk' bij jezelf ziet dan dat anderen zien. Jij focust je al een aantal jaar op de plek en ziet hem in je ogen steeds groter worden. Als je je minder op je litteken focust, zal het minder opvallen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, je weet dat hij er zit en het is lastig om dat zomaar te vergeten.

Hoe je een deukje het beste camoufleert? Highlighter! Huh? Maar ik wil er toch juist geen aandacht op vestigen? Klopt! Maar doordat je highlighter op de plek smeert wordt het licht weerkaatst waardoor het minder opvalt. 


Bron beeld: Vera Camilla

Catrice heeft een fijne highlight concealer. Heb je wat meer geld te besteden? De Yves Saint Laurent Touche Eclat is de Holy Grail wat betreft highlight concealers.

Bekijk de video hieronder hoe je putjes en onderkinnen kunt wegwerken met highlighter:

Verder… accepteer het! Je komt er nooit helemaal van af, als je niet naar de plastisch chirurg gaat tenminste. Het deukje hoort bij jou, het vertelt een deel van jouw leven.. Schaam je er niet voor. Je bent ook niet de enige. Celebrities zoals Jessica Simpson, Gwen Stefani, Sandra Bullock.. Ze hebben allemaal een deukje in hun kin.

Zit je er echt heel erg mee? Breng highlighter op het deukje aan, maak je ogen mooi op (aandacht afleiden) en wees zelfverzekerd. Wedden dat niemand dat deukje opvalt!

Liefs,
Girlscene