News

Gossip Girl(scene) week 37

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 

X Factor jurylid, zangeres, actrice (Glee!) wat kan Demi Lovato niet? En als dat allemaal nog niet genoeg is, kunnen we binnenkort ook nog eens Demi's eerste boek kopen. 

Stay Strong is de titel van Demi's boek. Een boek met daarin 365 quotes die voor haar heel erg inspirerend werken. Demi zegt zelf dat ze tijdens haar 'road of recovery' heel erg veel aan inspirerende quotes gehad heeft en wil deze nu ook graag met ons delen.

We zijn heel benieuwd naar Demi's debuut!


 

Wentworth Miller kwam afgelopen maand uit de kast, hij is op dit moment gelukkig met zichzelf, maar hij is dit niet altijd geweest. Op zijn vijftiende heeft Wentworth geprobeerd zelfmoord te plegen. Wentworth slikte een hele pot pillen, maar twee dagen later zat hij gewoon weer in de schoolbus op weg naar school.

Verder zegt Wentworth ook dat hij al lange tijd bij vrienden en familie uit de kast was, maar dat hij het tot voor kort in Hollywood niet aandurfde. Hij wilde graag een rolmodel zijn voor andere homoseksuelen, omdat hij die zelf vroeger niet had.

Watch on YouTube

Je gaat naar een concert van Taylor Swift en opeens word je verrast door… Jennifer Lopez! Het overkwam het publiek in Los Angeles. Samen zongen ze Jennifer's hit 'Jenny From The Block' en er werd meteen druk gespeculeerd over een samenwerking. 'JAAAA' was onze eerste reactie! Volgens sommige berichten zou Taylor te horen zijn op Jennifer's volgende album in 2014. 

Helaas onkrachtte Miss Swift deze geruchten al snel: ''Ik houd van Jennifer, ze is geweldig. We hebben elkaars nummer en we sms'en weleens, maar we hebben nog niet gesmst over een samenwerking.''

Namens ons: alsjeblieft Taylor, sms J.Lo en maak een studiodate! 

Miley domineert deze week -nog steeds- het nieuws met een schokkende videoclip waarin zij naakt te zien is, maar ook op privégebied valt er genoeg te schrijven over de zangeres. Haar verloofde Liam zou namelijk niet helemaal trouw zijn. De acteur schijnt een 'sext' verzonden te hebben naar January Jones (de actrice waar hij al eerder mee vreemdgegaan zou zijn). Wat erin stond? ''I want to f*** you''.

Voor velen komt dit niet als een verrassing, want volgens een bron is het allang over tussen Miley en Liam, alleen hebben ze er nog niet officieel een punt achter gezet. De twee wonen nog wel samen in Miley's mansion in Californië, maar ze zien elkaar vrijwel nooit. 

Als we het goed begrijpen is het dus wachten op het bericht dat Miley en Liam uit elkaar zijn? 

Babynieuws! John Krasinski en Emily Blunt worden papa en mama. Ze verwachten hun eerste kind. Het stel heeft al eerder aangegeven graag kinderen te willen. The Office-acteur John en The Devil Wears Prada-actrice Emily zijn speciaal voor hun kinderwens naar een groter huis verhuisd, naar een buurt waar kinderen goed kunnen opgroeien. 

Wij denken dat dit een heel mooi kindje wordt. Gefeliciteerd!

Bron: nu / ohnotheydidnt / eonline
Bron beeld: reporters