News

Miley Cyrus afgedankt door Vogue & twerkverbod

Het had weinig gescheeld, of Miley Cyrus had op de cover van het december nummer van de Amerikaanse Vogue gestaan. De cover zou zelfs al geschoten zijn. Maar toen beklom Miley twee weken het podium van de VMA's en bedacht Anna Wintour zich..


Bron beeld: Getty Images

Waarom hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour zich bedacht kunnen jullie vast wel raden. Het optreden dat Miley samen met Robin Thicke gaf tijdens de Video Music Awards in Brooklyn, New York is twee weken na dato nog steeds een veelbesproken onderwerp. En niet omdat het nu zo ontzettend goed was. Miley 'twerkte' er op los en maakte de ene suggestieve beweging na de andere in een pakje dat niet meer was dan een lingeriesetje dat in de meeste stripclubs nog te heftig zou zijn geweest.

Goed, dat is geen 'Vogue Materiaal' moet Anna Wintour gedacht hebben, want de cover van het decembernummer, waarop Miley Cyrus zou komen te staan, is geschrapt. Anna zag Miley als een nieuw stijlicoon en wilde haar dan ook op deze manier neerzetten, maar na haar VMA-optreden veranderde ze van mening. Een bron dichtbij Anna vertelt 'Anna vond het hele gebeuren onsmakelijk en heeft besloten de cover een andere richting op te laten gaan.

Miley heeft het overigens nog steeds naar haar zin. Afgelopen weekend plaatste ze een foto op instagram met daaronder de tekst #tomford #vintagechanel #breakinouttheLoubz #germany. Miley is op dit moment in Europa voor promotionele doeleinden. 

Twerkverbod
Anna Wintour is niet de enige die Miley's VMA-optreden afkeurt. De Britse versie van X Factor heeft gevraagd of Miley een optreden wil verzorgen in de show. Maar… er is een grote MAAR… Miley mag tijdens de show niet de door haar favoriete kontbeweging maken.. Miley heeft te horen gekregen 'No-twerking'. De Britse X Factor ziet Miley graag in de show, maar wil geen taferelen à la VMA's. X Factor is een blijft een familieshow, dan kan zoiets als tijdens de VMA's écht niet gebeuren.

Vinden jullie het vreemd dat Anna Wintour er voor gekozen heeft Miley niet op de cover van Vogue te plaatsen? Snappen jullie het twerkverbod dat X Factor Miley gegeven heeft? Of hebben jullie zoiets van 'laat dat meisje lekker doen waar ze zelf zin in heeft, zolang ze niemand er fysiek mee schaadt is het toch allemaal zo erg niet?'

Bron: Dailymail, Huffingtonpost
Bron beeld: Getty Images